Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzis własnie byłem w tamtych okolicach i powiem ze widoczki i klimat fajny,jesli chodzi natomiast o wolne miejsca parkingowe to porazka jakas. :mad2: Pokreciłem sie troche po okolicy i musze powiedziec ze w samym Knokke nie ma szans na to aby gdzies stanąc w kilkanascie aut.Nie wiem jak w Blankenberge bo akurat dzis wiekszosc ulic przy promenadzie i w centrum była zamknięta,chyba przez tą impreze o której pisał HART.
  • Odpowiedzi 992
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
to moze tak z zupelnie innej beczki; co powiecie na proponowany kiedys na samym poczatku Hoek van Holland lub Maasvlakte po drugiej stronie? znam dobrze oba miejsca i to jedyny minus (dla mnie bo nic nowego nie zobacze :( ) i wiem, ze w sprawie miejsca do zaparkowania w scenerii morza za plecami to naprawde unikatowe miejscówki - zawsze duzo wolnej i otwartej przestrzeni bez tlumów a tego chyba szukamy...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jestem jak najbardziej za Hoek van Holland.
Opublikowano
do Holandii jechać po sobocie urodzinowej może być ciężka sprawa jak dla mnie bo w BE to bez przypału ;)
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Dla mnie Hoek van Holland to tez dobra opcja, a nawet lepsza niz poprzednia.. Ale co na to reszta? Trzeba cos uzgodnic...
Opublikowano (edytowane)
do Holandii jechać po sobocie urodzinowej może być ciężka sprawa jak dla mnie bo w BE to bez przypału ;)

Jesli po sobocie urodzinowej, gdziekolwiek bys nie jechal, to i tak bedzie przypal ;p

Dla mnie bez roznicy czy BE czy NL :P

Edytowane przez DarekCHW
F30 330i, 252 hp, xDrive, 2017
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ja też jakoś nie kumam tego - tzn że jeździsz pod wpływem i kontroli się boisz? to może rzeczywiście lepiej sobie przypał odpuść...a i dla reszty użytkowników drogi bezpieczniej się zrobi :nienie:

Opublikowano

ja też jakoś nie kumam tego - tzn że jeździsz pod wpływem i kontroli się boisz? to może rzeczywiście lepiej sobie przypał odpuść...a i dla reszty użytkowników drogi bezpieczniej się zrobi :nienie:

w Be na kacu lekkim bez przypalu ;) w holandii juz jest lipa, prawko dla kolezki na rok zabrali a wydmuchal 0.3 wracajac z imprezy...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
coś słabo to brzmi... limit w nl to 0.5, prawka nie zabierają jeszcze dużo powyżej, kontrole trafić strasznie trudno, ja jeżdżę naprawdę dużo po okolicach i dmuchałem raz - w belgii w 2006 :D no i holenderskie alkomaty pokazują "pass" albo nie, bez cyfr, te używane w piątek wieczorem są podobno skalibrowane na 0.8 - w piątek po pracy większość holandii wypija 2 - 3 piwka w pracy :mrgreen: nie wiem naprawdę skąd obawy..
Opublikowano

w Be na kacu lekkim bez przypalu ;) w holandii juz jest lipa, prawko dla kolezki na rok zabrali a wydmuchal 0.3 wracajac z imprezy...

Może nie miał prawka jeszcze 5 lat w posiadaniu. Do 5 lat nie możesz mieć ustawowego 0,5 tylko 0,2 z tego co się orientuję...

http://s25.postimg.org/fhz6cbo73/podpis_forum.jpg

Mieszkasz w Holandii? Zajrzyj tu: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=168&t=208939 Mój Individual >>klik<<

Zamienię 2szt BBS RS 700 8,5Jx18 za 2szt BBS RS 701 10Jx18, bądź deal na 19" ACS Type III

Opublikowano

I nie wiem ile w tym prawdy ale slyszalem, ze od 1go stycznia 2014 zaostrzyli w Belgii norme do 0,2 promila ;P

Panowie, wrocmy do tematu :P

F30 330i, 252 hp, xDrive, 2017
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie, wrocmy do tematu :P

JUIST!

Hoek van Holland, 23. 03:

1. jurasbreslau

2. damp21plbe

3. Gedio (mysle, ze jescze 2-3 osoby uda mi sie zorganizowac ze swoimi samochodami)

4. H_A_R_T -23. 03 :wink:

5. pawelfit

6. gk tds (dwie e61) :wink:

7. Kubaa88 chyba że wypadnie mi praca w nd...

8. elus_WSH (moze kogos ogarne jeszcze)

9. DarekCHW + najprawdopodobniej E46

10. Lukaszbxl (pare osob moze uda mi sie jeszcze zorganizowac ze swoimi autami)

• Członkowie klubu
Opublikowano
No to ja tez potwierdzam, bede na 100%.. Co z reszta?? :)