Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie. Mam e90 i doposażam ją w nawigację. Mam prośbę o zmierzenie odległości tylnej krawędzi delfinka od tylnej krawędzi dachu. Chciałbym, żeby było jak w oryginale. Z góry dziękuję! Pozdrawiam
Opublikowano
Niestety się mylisz. Są zupełnie inne.

Z tego co widzę to masz na sprzedaż e90 to mógł byś koledze zmierzyć i podać wymiar ,a nie się mądrzyć :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak na razie to Ty się mądrzysz i wprowadzasz go w błąd, a nie masz racji. Nie trzeba mieć samochodów pod ręką, możesz spojrzeć po prostu na zdjęcia w necie. Moje E90 jest bez navi więc nie mam w ogóle tej płetwy, tak to pewnie dawno bym zmierzył i mu podał.
Opublikowano
Niestety ale ze zdjęcie w necie się nie da zmierzyć , a koledze chodziło o dokładny wymiar ,nic, może ktoś podpowie jak ma e90
Opublikowano
Krawędź dachu masz zaokraglona, więc od delfinka do uszczelki przy krawedzi dachu jest 59 mm. Odległość po plaskiej części dachu to 57 mm.

Pozdrawiam

Mariusz

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A antenę i osłonkę masz? Bo chyba mam gdzieś i to i to, ale musiałbym sprawdzić.