Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanie czy oplaca sie kupić kopulke za 80 zł oczywiscie ze szrotu ale czy jest sens bo nowa coś koło 200 kosztuje (włoska) no i teraz mam dylemat bo nie wiem czy i które jest lepsze :?: ....... wielkie dzięki za podpowiedź
Opublikowano
dzięki za wskazówki bo chyba tak zrobie bo te wloskie nie bardzo sa słyszałem ........................ dzięki
Opublikowano
Nie kupuj używanej lepiej wydać na nowa a odrazu zobaczysz różnice w pracy silnika , miałem niedawno z tym problem rozleciał mi sie paluszek , kupiłem nowy i było tak sobie po wymianie kopułki na nowa chodzi elegancko

Narazie E30 316 ,ale i tak wszystko wyprzedzam !!!

-------NEXT-------> E36 325

Opublikowano

dopiszę się jeśli można,mam e 32 3,5 l no i podobny dylemat

nowa droższa(ponoć ok.450 zł),nowa tańsza coś ok 220 zł,albo używka z rozbiórki...dodam że mam okrojone fundusze na ten cel

PROSZĘ O WASZE OPINIE I SUGESTIE,A W SZCZEGÓLNOŚCI JAKIE MARKI WARTO,A JAKICH UNIKAĆ

Opublikowano
Witaj JACA :) kup sobie tansza ale w sklepie bedziesz zadowolony i jeszce jedno nie radze kupowac na szrocie czesci do silnika tym bardziej do elektyki nie mowie tutaj o przelaczniku światel :wink: juz pare razy slyszalem ze sie koledzy na takich czesciach ze szrotow przejechali i w koncu kupili w sklepie
Opublikowano

wiatam

najlepszy jest oczywiscie oryginal ale jak masz maly budzet to niezabardzo :lol:

polecam w pierwszej kolejnosci BERU, pozniej duzo duzo nic i w koncu jest BOSCH i to wszystko !!

nie polecam firmy EPS - straszne badziewie :mad2: