Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od jakiegoś czasu szczególnie jak jest zimno pojawia mi się kontrolka taki czerwony wykrzyknik. Co oznacza ta kontrolka ? Pojawia mi np. jak zwalniam podczas jazdy a potem znowu gaśnie. Posiadam samochód BMW E90 320d
Opublikowano
(Zapłon włączony i otwarte drzwi kierowcy) wydaje mi sie że to tak znaczy :wink:

To na pewno nie oznacza że jest zapłon włączony czy są otwarte drzwi. Czerwony wykrzyknik pokazuje mi się w kółku. Jak na razie nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi.

Opublikowano
Sprawdź płyn hamulcowy może jest go na minimum i taż będzie ci ta kontrolka wyskakiwać :wink:

Ok sprawdzę płyn hamulcowy. Tylko dziwna sytuacja jest z tą kontrolką tak jak pisałem wcześniej najczęściej mi się ona pokazuje jak jest zimno jak jest minusowa temperatura.

Opublikowano

Ups.. u mnie link nie działa,

sprawdź czy ten wykrzyknik jest w kółeczku i są ''szczęki '' hamulcowe,

czy jest w przekroju opony

czy też jeszcze coś innego. :reading:

Pozdrawiam
Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że pierwszy temat wyrzucany przez google to właśnie ten. Więc jak już tracisz czas na swoje pisanie to napisz coś związanego z tematem bo powoli robi się tak, że znajdujemy interesujący nas temat w google, wchodzimy a w środku jest napisane "było, użyj google" :duh:.

Co do tematu to pewnie coś z hamulcami, może coś czujnik od ręcznego CI szwankuje?

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF
Opublikowano

Ta kontrolka informuje że już jutro jest piątek!

Sorry nie mogłem się powstrzymać.

I niestety nie mogę pomóc