Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem nowym uzytkownikiem tak ze witam wszytskich i przepraszam jesli moj temat wyladowal tam gdzie nie trzeba :0

Mianowicie , od niedawna jezdze e46 136km sedan autko godne polecenia jak narazie tylko rze3cz w tym ze wyposazenie to strasna bieda , nie mam nawet kabli do zmieniarki w bagazniku a radio ktore tam tkwi to kaseciak z nawvi .

Moje pierwsze pytanie , jak puscic kable do bagaznika , kiedy u mnie jest blaszana grodz pomedzy kabina a bagaznikiem gdyz meczy mnie juz sluchanie samego radia no i przydalby sie jakis bass.

Pytanie drugie to czy wogule warto bawic sie w zmieniarki w takim wypadku ? Moze inne radio ?

Prosze o podpowiedzi i z gory dziekuje :)

Opublikowano

powiem tak zmien radio (proponuje ALPINA) jest w kolorze podswietlania bursztynowym czyli idealne sie komponuje a cena nie jest straszna a zobaczysz jak te głośniki dają rade jak na oryginał. Oczywiście kto wie jakiego szału nie będzie ale bedze duuża róznica.

co do kabli to ja ciągnąłem przez podłokietnik w tylnym siedzeniu.

Opublikowano

Tez myslalem o tym tylko najgorzej boli mnie ten wyglad bo jednak troszeke straci kiedy wyjme seryjne radio .

Nie mam podlokietnika w tylnej kanapie ale wyczytalem gdzies ze mozna zdemontowac tyle oparcie i tam sa otwory do kabli wiec chyba troche pokombinuje .

Mam jeszcze jednen problem kiedy wyjme radio z navi to nie bede mail mozliwosci kozystania z komputera bo niestety nie dzial mi przycisk BW w lopatce od kiedunkow , moze ktos wie jak to latwo naprawic

Opublikowano
nie wiem ile chcesz wydać $ ale jak masz troche więcej zbędnego siana to kup sobie radio Dynavin, multimedialny kombajn, wygląd jak ori, i bez ciągania kabli. Ja tego nie mam, ale średnio co 2 tyg pojawia się tu temat o radiach i wszyscy polecają właśnie to rozwiązanie