Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ta jak w temacie chcę doposażyć moje E66 w aktywny tempomat . Trochę szukałem po necie ale żadnej konkretnej firmy nie znalazłem , więc proszę o pomoc koledzy potrzebuję kogoś kto ogarnie temat , rejon polski nie ma znaczenia dojadę gdzie będzie trzeba.

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

wydaje mi sie ze jest to kwestia dolozenia czujnik aktywnego tempoatu sterownik srr inna wiazka parktronika inna i inna wiazka od silnika do wiazki od partronika inna mannetka od tempomatu programowanie

mozliwe ze jest tez inna pompa abs ale raczej nie

man namiary do kolegi z torunia co robi takie rzeczy i ma czesci

Opublikowano

kolega z torunia mowi ze oprocz programowania robi sie jakas calibracje i on tego nie potrafi

jutro postaram sie wyslac ci numer do goscia z Pleszewa co wedlug niego robi takie rzeczy

Opublikowano
Dziękuje kolego za pomoc , znalazłem już człowieka który mi to zamontuje i zestroi. Napiszę po zabiegu jak działa .
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Kolego 5 tysięcy z częściami i programowaniem. Trochę się operacja przeciągła dopiero za trzy tygodnie mam umówiony termin montażu . Mam nadzieje że wszystko będzie śmigać.