Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam dość specyficzny problem z kompresorem od klimatyzacji a mianowicie rozszczelnił mi sie jakoś! Nie wiem jak to sie stało ale jak ostatnio mi dobili gaz do klimy bo coś słabo chłodziła to i tak mi tak samo słabo chłodziła ale z tą różnicą że po jakiś 500 km. cały gaz z kompresora wyleciał. Jak sprawdziliśmy szczelność azotem to okazało sie że gas ucieka na nakim łączeniu jakby pokrywy z korpusem i teraz nie wiem co robić bo może da sie to jakoś naprawić. Co wy na to?

Opublikowano
Mam kompresor praktycznie nowy od 540.Trzba by było zobaczyć czy jakoś by podpasował.W poniedziałek podjadę do gości od klim to podpytam.
Opublikowano
no właśnie tak sie zastanawiałem nad jakąś zdrową używką ale to ryzyko że kupie jakieś zwłoki no chyba że macie coś do mojego silniczka 91r. M50 2,5 24V
Opublikowano
jak można sprawdzić czy podpasuje czy nie? bo zakładanie go i napełnianie dla sprawdzenia sie troszke nie kalkuluje bo napełnienie drogie dosyć
Opublikowano

regeneracja to 350 zł za wrocławiem uzywka ....... jak długo stał pusty to wyschły mu uszczelniacze i bendziesz musiał zrobic to samo co w swoim

jeszcze jedno-jak sie wczesniej umówisz to robia to na miejscu w bardzo fajnym warsztacie

POZDRAWIAM !!!