Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie. Mam 318IS z 92' i mam zamiar zrobic cos z moim sytemem audio, powiedzmy ze Bawariac C II juz nie styka mi :lol: . Jedzie do mnie fajne radyjko ze stanów Clarion DXZ655MP i tak mysle jak to bedzie grało na razie na seryjnych głosnikach? Czy bedzie jakies polepszenie czy trza od razu wywalać hajc na nowe glosniki (bo poki co za duzo nie mam i dlatego sie pytam :) ). I jak co to pliz ma ktos dane jakie glosniki sa w takiej Coupe (chodzi o rozmaiary, moc). I ile mniej wiecej kosztuje jakies dobrej firmy zestawik glosniczkow pasujacych. Jestem kompletnym laikiem w temacie wiec tak troche pytam od podstaw, a chcialbym zeby autko przyjemnie gralo ( na razie bez jakichś wielkich łubudubu czyli piecyków itd ale tak żeby było miłe dla kierowcy). Z góry dzięx za odp. Pzdr
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam! Ja tesh wlasnie mam zamiar wsadzac naglosnienie do 318is! Wiem ze w przod pod nogi wchodza glosniki 13cm a w drzwi to tylko 8cm, do tylu to nie jestem pewien, ale chyba tesh 13cm, bo z wiekshymi to bedzie trosheczke problem! Ja u siebie przod zalatwiam takim zestawem http://www.allegro.pl/item95252080_nowy_mocny_zestaw_lanzar_13_cm.html i Tobie tesh go polecam! Na tyl mam jush pionnerki 13cm i do tego w bagazniku bede mial mala niespodzianke, ktora bedzie glowna atrakcja naglosnienia :wink: - a to wszystko oczywiscie bede karmil nie malymi wzmakami :lol:

Mysle ze pomoglem... :twisted:

Pozdrawiam...

Opublikowano
Hej holh hola z tego co mi ludzie mowili to wszedzie sa 10 a nie 13 wiec sie tak nie rozpedzaj zebys nie kmial niespodizanki. Ja kupuje przejsciowki z 10 na 6x9" i takie se wkladam. A teraz mam problem z przednimi glosnikami kolo nog bo mi cos przy nich mocna trzaska brzy basiku, czy zdjemowales juz z nich oslony? Ja probowalem i nie jest tak jak w instrukcji ze tylko 1 srubke odkrecic i kuniec tam cos jeszcze trzyma probowalem wyjac to cos sie urwalo a nadal trzyma cholerstwo jak to zdjac ?
Opublikowano

Elo! Tobie ktos mowil, a ja wiem bo widzialem i mierzylem! Tesh mialem problem ze zdjeciem tej oslonki na glosniki, ale udalo mi sie! Rowniez urwal mi sie zatrzask, ale wstawilem nowy! Poprostu tam trzeba przekrecic to niby srubke (bo ona sie nie odkreca calkowicie), zdjac uszczelke, trosheczke podwazyc i pchac to w strone silnika-powinno puscic! Wiem ze nie jest to takie latwie-ja sam tego nie robilem! Zdejmowal mi to taki znajomy!

Zycze powodzenia... :P

3mka

Opublikowano

JeDrY czy jesteś 100 % pewny zakupów głośników Lanzar? Chcesz wydać nie małe sianko jak na głośniki 13 cm! Tylko jest wiele innych firm oferujących lepszy sprzęt w podobnej cenie, który gra o niebo lepiej. Poszukaj Hertz`a , DLS`a , DEGO lub XETEC`a Postaraj się dokonać porównania tych głośników i wybierz najlepsze :D Osobiście Lanzara i Pyle odradzam. Sorki, ale słyszałem jak to gra i nie byłem usatysfakcjonowany. Zastanów się jeszcze wygląd to jedno, suche parametry to drugie a i tak brzmienie jest najważniejsze.

Pozdrawiam.

Będziesz Musiał Wyprzedzać