Skocz do zawartości

E70 X5 40D- Szarpanie podczas przyspieszania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co mówia w serwisach to lepiej brać na to poprawkę...

Jedź do dobrego mechanika znawcy marki aby się upewnić .

Taka moja rada...

Jak z warszawy chcesz kontakt na PW.

IMPORT CZĘŚCI DO KIA I HYUNDAI CZĘŚCI NOWE ORYGINALNE ORAZ ZAMIENNIKI

KONTAKT [email protected]

GG 22098562

kom 502100017

Opublikowano

Czy może ktoś poleci warsztat z lubelskiego zajmujący się regeneracją skrzyń rozdzielczych (lub trochę dalej, które załatwiają sprawę w ciągu jednego dnia)?

Robiłem regenerację jakieś 25tk temu i znowu dzieje się to samo :( jakoś nie chętnie chcę oddawać znowu w te same ręce...

Opublikowano
Mówili że odpieli VTG i wtedy nie szarpało ,tylko ze nie wiem czy to moja nie jest tez wina bo na wiosne założyłem nowe opony na tył 315/35 a przód zostawiłem bo jeszcze nie były tragiczne i wtedy po jakim czasie zaczeło sporadycznie coś tak dziwnie na skrzyzowaniach na tylnym kole zewnętrznym drgać i za jakiś pojechałem do serwisu i wyszło że między przednimi gumami a tyłem jest 3cm różnicy ,tak powiedział gostek z serwisu, fakt ze przód pirelli a tył dunlop ,i co założyłem drugi komplet zimowy z nówkam wszystkie cztery goodyear i na chwile się polepszyło ale teraz to samo, znów serwis i taka diagnoza. autko 118t przebiegu i w morde klęska
Opublikowano
Jestem z rzeszowa i do waw-y niechce mi się gnać ,chyba że to już napewno vtg i zregenerować ją to wtedy tak chętnie
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
zapraszamy do nas , pomożemy z tym VTG

specjalizacja napędy X-drive , posiadamy oryginalne łańcuchy do X3 X5

kodowanie , diagnostyka

531 967 978

dla klubowiczów 10% zniżki na części , piszcie na private nie zawsze mam czas odpisać na forum