Skocz do zawartości

e39 520i 97r podświetlenie nóg jest czy jako opcja?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jak w tytule jestem ciekaw czy to jest w moim aucie / było bo obecnie jak otwieram drzwi nic się nie zapala i jest tak od zakupu - pytam bo kolega w starszym e36 kombi to ma więc dziwne aby 5 nie miało
Opublikowano
Raczej wszystkie miały (nie spotkałem jeszcze żeby nie miało), sprawdzałeś żarówki, bezpieczniki? Czujniki drzwi w porządku są? Pokazuje na desce otwarte drzwi?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Żeby rozwiać Twoje wątpliwości czy u Ciebie jest podświetlanie czy nie,to radzę,abyś otworzył drzwi,klęknął i łaskawie zobaczył,czy pod drzwiami jest lampka :mrgreen: Może masz popalone żarówki...
Opublikowano

co to jest podświetlanie nóg ?

jak lampki w tapicerkach drzwi to nie wszystkie to mają

a jak tam gdzie nogi pasażera i nogi kierowcy to tego w e39 chyba wcale nie było

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a jak tam gdzie nogi pasażera i nogi kierowcy to tego w e39 chyba wcale nie było

To była też chyba opcja w E38

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W e39 nie było nawet w opcji podświetlania nóg.

Jedynie lampki w drzwiach można było zamówić, chociaż większość modeli to ma.

W e38 i e 46 pakiet podświetlenia nóg był za dopłatą.

Opublikowano
Witam jak w tytule jestem ciekaw czy to jest w moim aucie / było bo obecnie jak otwieram drzwi nic się nie zapala i jest tak od zakupu -

Pod wszystkimi czterema drzwiami są lampki które zapalają się po ich otwarciu oświetlając miejsce na które masz postawić stopę wsiadając lub wysiadając.Z tego co mi wiadomo to był standard w każdej e39.

Tak podświetlenie pod nogi kierowcy i pasażera.Czyli nie było wszystko jasne

Jeśli chodzi o oświetlenie pod nogi wewnątrz to nie widziałem takiej opcji w e39 ale być może ktoś ma.Pozdrawiam.

Opublikowano

Pod wszystkimi czterema drzwiami są lampki które zapalają się po ich otwarciu oświetlając miejsce na które masz postawić stopę wsiadając lub wysiadając.Z tego co mi wiadomo to był standard w każdej e39.

piszemy że to nie jest standart

ja tego nie miałem i dopiero jak dostałem gratis lampki to zamontowałem

lampki z e39 są troszkę dłuższe niż z e38 a miejsce w tapicerce jest na te oryginalne z e39

................................................................................................................................

http://moto.allegro.pl/bmw-e39-boczek-boczki-tapicerka-drzwi-i2708811477.html

widać wyraźnie miejsca na lampki

wystarczy wyciąć materiał skalpelem