Skocz do zawartości

Tylny zacisk nie odbija [e46 328 00r], regeneracja czy uzyw?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej,

mam mocny problem z tylnym zaciskiem. byl juz raz czyszczony i smarowany na poczatku roku i znowu odmowil posluszenstwa - nie odbija :/ zjaralo mi sporo klocka za nim zauwazylem. Nie wiem co zrobic:

- znowu czyscic i smarowac stary?

- kupic gumki i tloczek (jezeli tak to jaki???328i 2000r, nie znam rozmiaru tloczka?)

- kupic uzywany zacisk?

prosze o porady :)

Opublikowano

Regeneracja!!!

Kup zestaw regeneracyjny z www.czescidobmw.pl (cena jest nie duza. nie pamietam ale chyba cos kolo 40zl)

Naprawa prosta trzerba wydmuchac stary tloczek sprezarka i dokladnie zakladac gumke uszczelaniajaca.

Opublikowano

dzieki, za odpowiedz

na podanej przez Ciebie stronie nie ma jednak zestawow do regeneracji :/

ale moge smialo zakupic w aso, sprawdzalem jakis czas temu po znizkach mialem za 75zl gumki.

tloczka nie wymieniac????

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak tłoczek ma wżery /a może mieć, dlatego się blokuje/ wymienić obowiązkowo nawet na używkę.
  • Partnerzy klubu
Opublikowano
moge kupic nowy, nie ma problemu - na allegro sa jakies zamienniki czy tez w inter carsie.

Zna ktos moze wymiary tloczka? znajduje jakies sprzeczne informacje...

Katalog do samodzielnego wyszukiwania części nie wyczerpuje naszej oferty. O każdą część której nie ma w katalogu możesz zapytać:

https://czescidobmw.pl/strony/kontakt.html

Zestaw naprawczy do zacisku hamulcowego:

ATE 20 zł / kpl. na 1 zacisk (komplet uszczelek, bez tłoczka, bez tulei prowadnicy zacisku)

Frenkit 45 zł / kpl. na 1 zacisk (komplet uszczelek, tłoczek oraz tuleje prowadnicy zacisku)

https://czescidobmw.pl/strony/faq.html

'

Czy katalog produktów do samodzielnego wyszukiwania wyczerpuje ofertę sklepu ?

Nie, katalog do samodzielnego wyszukiwania części przez Klienta nie wyczerpuje oferty sklepu. Jeżeli interesującej Państwa części nie ma w katalogu prosimy o kontakt - przedstawimy dostępność oraz ceny interesujących Państwa części.

Jak mogę zamówić części których nie ma w katalogu ?

Wystarczy napisać w komentarzu do zamówienia jakie części spoza katalogu mamy do niego dodać. Po otrzymaniu zamówienia dodamy produkty do koszyka Klienta i odeślemy uzupełnione zamówienie na podany w zamówieniu adres mailowy.

'

.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam Chciałbym u was zamówic klocki czujnik zużycia i zestaw naprawczy z tłoczkiem BMW to e46 323ci EZ70067 czy za przesyłke płaci sie raz napisze komentarz w zamówieniu prosza c o ten zestaw naprawczy chciałbym zamówic zaraz tylko mam nadzieje że wszystko przyjdzie łącznie z tym zestawem ;)
  • Partnerzy klubu
Opublikowano
Witam Chciałbym u was zamówic klocki czujnik zużycia i zestaw naprawczy z tłoczkiem BMW to e46 323ci EZ70067 czy za przesyłke płaci sie raz napisze komentarz w zamówieniu prosza c o ten zestaw naprawczy chciałbym zamówic zaraz tylko mam nadzieje że wszystko przyjdzie łącznie z tym zestawem ;)

Witam, tak, wyślemy wszystko jedną przesyłką. W sprawie dostępności, cen i omówienia sposobu złożenia i realizacji zamówienia proponuję kontakt telefoniczny, mailowy lub przez GG:

https://czescidobmw.pl/strony/kontakt.html

Zestaw naprawczy z tłoczkiem Frenkit:

przedniego zacisku 52 zł

tylnego zacisku 56 zł

pozdrawiam

.