Skocz do zawartości

[E39] Tapicerka siedzisko skóra lewa/prawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, czy da się zaadaptować siedzisko, poszycie - skórę z prawego fotela do lewego?

Chodzi mi o sam dół, zdaję sobie sprawę, że trzeba będzie coś wyciąć i podciąć, ale czy jest to realne?

Robota to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu ;)
Opublikowano
Ostatnio rozbierałem poszycie swojego fotela od kierowcy i poszycie zamontowane jest na haczykach. Jedyna różnica jaka może być to, to że przekładając np. z prawego do lewego fotela będziesz musiał zrobić otworki na śruby od mechanizmu regulacji fotela (o ile masz manualne bo jak elektryczne to chyba nawet tego nie bedziesz musiał robić), no jeżeli rozkład haczyków będzie inny to poprostu poprzebijasz poszycie w odpowiednich miejscach. Wbrew pozorom nie jest to trudne zadanie, mam nawet kilka fotek bo chciałem zrobić fotorelacje, jakbyś chciał zobaczyć jak wygląda fotel i wiekszość mocowań od spodu.
Opublikowano
rozbierałem już fotel, wyciągałem pokrowiec więc z tym sobie poradzę. Tak właśnie myślałem, że powinny być symetryczne, dzięki wielkie za podpowiedź. Pozdrawiam
Robota to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu ;)