Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Robiłem sobie konfiguracje nowego X3 i na zdjęciach autko pokazane było już z nieco inną deską rozdzielczą - wiecie od kiedy to wchodzi?

Najbardziej ciekaw jestem kiedy wejdzie zupełnie nowy X3 a to pewnie 2016...

• Moderatorzy
Opublikowano

Kosmetyka środka to proces, który trwa cały czas. Lift pojawi się zapewne z X4, które pokazane będzie 14 VII, sprzedaż ruszy początkiem jesieni... Lift obejmie pewnie nowe reflektory (zbilożone kszałtem do 3er i X5, ze ściętymi u dołu ringami) i nowy iDrive (z gładzikiem na pokrętne jak w X5).

P.S. Przyjrzałem się desce rozdzielczej w konfiguratorowi (PL) i nie widzę zmian... co Ty dostrzegłeś?

Opublikowano

No wlasnie zmiany X3 LCI to chyba tylko kosmetyczne będą, tzn smaochód dostanie nowe reflektory (full LED), nowe lusterka, nowy i-drive controller...a jeżeli chodzi o deske rozdzielczą to też cieżko zauważyc jakies zmiany (poza chromowanymi pionowymi wstawkami przy ekranie navi)

spójrzcie na ten link: http://www.bmwblog.com/2014/01/03/bmw-x3-facelift-spy-photos-launching-june-2014/

Opublikowano
Przyjrzałem się desce rozdzielczej w konfiguratorowi (PL) i nie widzę zmian... co Ty dostrzegłeś?

No zerknij na link powyżej i zdjęcie środka, podobnie wygłąda w konfiguratorze. W konfiguratorze widać też inne radio z dodatkowym wyświetlaczem pod panelem klimy...

Deska nad Navi również wygląda inaczej wyprofilowana... mylę się???

Opublikowano

W konfiguratorze.pl jest standardowo radio business (ma wyswietlacz pod panelem klimy)...jak wybierzemy navi pro/radio pro to radio wyglada tak jak dotychczas...

Mnie bardziej interesuje/ciekawi czy gama silników zostanie poszerzona w wersji LCI...

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Widać zasłony boczków częściowo deski czyli zmiany są.
Opublikowano
X3 po facelifcie bedzie pokazane w kwietniu w Nowym Jorku, razem z X4, natomiast bedzie mozna odbierac je juz w lipcu (po przestoju i rekonfiguracji fabryki). Wiadomosc od dealera (szykuje sie do nowego X3, jak widac). :)

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano
To będzie co obejrzeć na tym Autoshow :D W ubiegłym roku strasznie słabo było ,właściwie tylko nowa Corvette Stingray podwieszona na ścianie robiła wrażenie ,nowości można było policzyć na palcach jednej ręki. Szkoda ,że to X4 tylko na 4 osoby ,bo może być całkiem fajne :wink:
Opublikowano
To będzie co obejrzeć na tym Autoshow :D W ubiegłym roku strasznie słabo było ,właściwie tylko nowa Corvette Stingray podwieszona na ścianie robiła wrażenie ,nowości można było policzyć na palcach jednej ręki. Szkoda ,że to X4 tylko na 4 osoby ,bo może być całkiem fajne :wink:

Z tego, co Alex mi mowil, to X4 ma byc jak X6, na poczatku na 4 osoby, z czasem usuna konsole centralna.

A ja poluje na X3 LCI Diesel (ale wciaz nie wiadomo, czy to bedzie 2L i-4 czy 3L i-6).

Ps. Wybierasz sie na show?

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Kształt drążka Automatu też się zmienił... :mrgreen: już pędzę do kolejki zamówić poliftingowe F25

Drążek chyba ten sam ale od wersji sport.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

stawiam na 2L, ktore montuja na stany w serii 3

(...)

A ja poluje na X3 LCI Diesel (ale wciaz nie wiadomo, czy to bedzie 2L i-4 czy 3L i-6).

(...)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

Z tego, co Alex mi mowil, to X4 ma byc jak X6, na poczatku na 4 osoby, z czasem usuna konsole centralna.

Ps. Wybierasz sie na show?

Tak będę ,a będzie i8 ? Jestem ciekaw jak to wygląda ,bo i3 to porażka... W sumie F25 też pewnie będzie zmieniony tylko kosmetycznie.

Opublikowano
BMW of Bridgeport? Przeciez to moj zakatek swiata. :)

Kiedyś było tak:

Opublikowano
No byłem tam kiedyś i dostaję różne oferty ... :D
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jak dla mnie ładny, mam nadzieję że będzie kiedyś w moim posiadaniu.
Opublikowano

X4 dla mnie rewelka, ale podnieciłem sie też fotami X3 modelowego na 2016... całość bajka, chyba zostanę przy takim SAVie w kategorii aut rodzinnych

Jak bagażnik sie jeszcze powiększy to może to być argument bo drugi malec wchodzi mi do drużyny :)

Z innej bajki to foty nowego Q7 na 2014 mnie poprostu wbiły w glebe :)

Śliczności, a więcej tutaj

http://www.stern.de/auto/erlkoenige/audi-tt-mehr-biss-fuers-sportcoupe-1621841-db1d5929a534efc0.html