Skocz do zawartości

[e39] Gdzie kupie nowy czujnik poziomowania do nivo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Obdzwonilem wszystkie znane mi sklepy i nikt nie ma w sprzedazy czujnika poziomowania do nivo (tylny, wystepuja 2 szt). U mnie zawieszenie zwykle (bo jest jeszcze do mtechnika) i xenon. Nr czesci 37 14 6 784 697, wystepuje zamiennik febi fe36921 ale nikt go nie ma. Nowy w ASO 300 po rabacie, na uzywany 15-to letni nie bardzo mam chec. Nie wie ktos z was, gdzie dostane taki czujnik w zamienniku?
Opublikowano
Na Allegro tego pełno, na niektóre dostaniesz nawet gwarancję. Nawet gdybyś miał wymienić za 3 lata, to i tak taniej wyjdzie niż kupować oryginalny, który po paru latach znów padnie. Sprawdzałeś czescidobmw.pl ? Na stronie pewnie nie mają, ale na zapytanie mailem powinni znaleźć w rozsądnych cenach.
Opublikowano
Maciek ma tylko ori, ale taki to moge sam kupic w aso. Co do uzywek to slabo mi sie to widzi. W przednim czujniku peklo mi ramie, teraz jeden tylny wysiadl. Pamietaj ze one juz niedlugo bede pelnoletnie- tak jak nasze auta i wolalbym cos nowego w dobrym zamienniku np za 200 niz ori za 300 albo uzywke za 100.