Skocz do zawartości

problem ze stacyjką po włożeniu dorabianego nowego kluczyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam

poprostu głupota i ciekawość

więc mam taki problem ze została mi pozycja w stacyjce II ,kontrolki sie świecą kluczyk idzie wyjąć ,lecz nie idzie dać na poz.0 kluczyk obraca sie w bębenku !!!!reset tez nie pomógł

jak to znowu zaprogramować !!!!!

Edytowane przez andre1981
Opublikowano

ok dzięki już to prawie opanowałem lecz mam problem z wyciągnięciem bębenka !!!!! ruszam ruszam a niechce wyjść!! (wsówką do włosów) 3h męczenia

aha a jeszcze nie umiem zaprogramować kluczyka !!! zamykam auto naciskam potem 3x otwieranie ,a on niechce sie otworzyć (z pilota) x razy pruby i nic

Opublikowano
...i nowe pytanie jak odblokować kierownice jak stacyjka sie kręci do okoła ??( drugą strone też mam rozkręconą dwie małe czerwone śrubki) co jszcze musze rozkręcić zeby odblokowac kierownicę ?
Opublikowano
przyczyną tego był zuzyty bębenek w stacyjce POLECAM TEGO FACHOWCA OD ZAMKÓW W KATOWICACH UL.WOJEWÓDZKA 5 (ciężko tam zaparkować ale można pod sklepem na awaryjnych aż sie miejsce zwolni ) SZYBKA I FACHOWA ROBOTA!!!!