Skocz do zawartości

320d M47 przyspieszenie na 4 i 5 biegu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
u mnie tylko seria M47, ale co myślicie o samym przyspieszeniu? Z tym ekonomizerem to jest dziwna sprawa, bo czasem jest tak że idzie do 20 i się nie cofnie, czasem tak że cofnie się tylko do 18 i wraca, a bywa też i tak że cofa nawet do 14 i faluje. Wiadomo że im bardziej się cofa tym bardziej czuć spadek mocy. Różnie to bywa. 80 -120 M47 bez moda w prawie 8 sekund jest ok??
Opublikowano
u mnie teraz po wrzuceniu 195/65/15 zamiast 225/45/17 wychodzi 6s :shock: prosty odcinek (zawsze ten sam) coś tu jest nie halo :twisted:
Opublikowano
Wita! Czy ktoś może odpowiedzieć o wychyleniu ekonomizera w takiej konfiguracji: 320d M47N z chipem na 6 biegu i pełen gaz.
Opublikowano
user chętnie się spotkam! gdzie i kiedy :mrgreen: ja w sobote byłem na przeglądzie, od paru tyg zauważyłem że mi coś stuka, okazało się że to maglownica, ale narazie nic z nią nie robie.
Opublikowano
no i stało się... kolega user2046 objechał mnie, szliśmy prawie równo, tylko przy starcie z 80 km/h na 4 biegu tak jakby jego sie szybciej zebrala a moja z takim sekundowym opóźnieniem. W dodatku zajechali panowie policjanci i spisali nas za to że staliśmy na ciemnym parkingu dwoma beemkami z otwartymi bagażnikami :mrgreen:
Opublikowano
no i stało się... kolega user2046 objechał mnie, szliśmy prawie równo, tylko przy starcie z 80 km/h na 4 biegu tak jakby jego sie szybciej zebrala a moja z takim sekundowym opóźnieniem. W dodatku zajechali panowie policjanci i spisali nas za to że staliśmy na ciemnym parkingu dwoma beemkami z otwartymi bagażnikami :mrgreen:

mieszanka wybuchowa :mrgreen: wolą dmuchać na zimne :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A psów nie przywieźli? :norty:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.