Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od jakiegos czasu z kilkoma kolegami rozwiazujemy problem - ja zlikwidowac komunikat getriebenprogram po zmianie skrzyni z automatycznej na manualna - wszystkie pomysly zawiodly .... jak narazie bmw wygrywa :mad2:

potrzebujemy schemat elektryczny modułu CHECK CONTROL do e32 / e34 ( rozpiske pinow - cokolwiek )!! poniewaz w naszych zasobach go nie ma :cry2: oraz jezeli to mozliwe schemat EGS - np 7.3 ( ale z tym moze byc ciezko )

Opublikowano

Witam:)

Mogę coś co mam nadzieję, ze sie przyda przesłać Ci na maila,ale najpierw musisz go podać, tylk w miare szybko, bo na weekend wyjeżdżam jak tylko trochę wyzdrowieję

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

Opublikowano
Witam:)

Mogę coś co mam nadzieję, ze sie przyda przesłać Ci na maila,ale najpierw musisz go podać, tylk w miare szybko, bo na weekend wyjeżdżam jak tylko trochę wyzdrowieję

wielkie dzieki za schematy - troszke mi to pomoglo .......... jakbys mial cos jeszcze to :D

jednak dalej bmw wygrywa....