Skocz do zawartości

523i Problemy z temp. silnika- JESTEM ZA GRANICĄ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dwa ostatnie posty wykasowane ,mój i użytkownika Pana SHADOW,co to ma być forum czy sklep z pomidorami o różnej dacie wazności?

panie moderator coś pan z dziesiątego piętra spadłeś przedwczoraj?

noga w chłodnicy
Opublikowano

Ale co się dziwisz robisz OT niepotrzebnie nic nie wnosisz do tematu tylko go zaśmiecasz i jeśli ktoś będzie chciał przeczytać cały, a jest on obszerny to będzie czytał niepotrzebnie kilka postów które są bez sensu.

Żarty żartami, ale może gdzie indziej. Poszukaj na forum jakiś dział gdzie są luźne tematy, a nie problemy innych ludzi. Wcale się nie dziwię, że mod Ci kasuje posty :duh:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam serdecznie,

okazało się,że nie tylko wisko musiałem wymienić ale także,pompę paliwowową,termostat oraz płynów do chłodnicy więc wróciłem do kraju bez problemu,łączny koszt napraw w Czarnogórze 300 e.

dziękuje raz jeszcze wszystkim za okazaną pomoc

Opublikowano
pytanko jak otworzyłeś maskę nie czułeś słodkiego zapachu lub unoszącej się pary ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
pytanko jak otworzyłeś maskę nie czułeś słodkiego zapachu lub unoszącej się pary ?
Gabe-najwyraźniej nagi nie dopuścił do tego aby poczuć taki zapach :nienie: