Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam potrzebuje do swojego compacta zderzaki od m pakiet szukałem wszędzie i sa drogie z kratkami a bez kartek tanie a potrzeba mi cały komplet razem z progami może ktoś coś wie na temat zderzakow. Albo jeszcze myślałem zeby kupic bez kartek i kratki sobie dorobić prosze o pomoc.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale jaką pomoc chcesz uzyskać? Zrzutę na zderzaki? :mrgreen: Zbieraj na kompletne i tyle, nie kupuj zamienników :!: :!: :!:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Ja chce kupic oryginalne takie jakie mają byc od m pakietu Tylko poprostu wszedzie sprzedają oddzielnie kratki a kratki do przedniego zderzaka kosztują majątek wiec zastanawiam się czy kupic bez kratek a kratki sobie dorobie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wyobrażam sobie dorabiania kratek w zderzaku :roll: jak chcesz to zrobić? Z czego?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

dyktą czarną zaklej.... :D :D :D

Kolego radze Ci dołóz sobie pieniazków i kup oryginały razem z kratkami, bez zadnych doróbek :D najlepiej by było jakiegos angola znalezsc w m-pakiecie...