Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie po raz drugi

zakupiłem osłonę jak mi poradzono:

http://imageshack.us/photo/my-images/577/p240712181701.jpg/

lecz niestety osłona ta nie pasuje i nie mam już zielonego pojęcia co kupić.

E46 320d 2003r

osłona ta była za "krótka" i ponoć chłodnica przeszkadzała czy coś takiego, oraz drążki przeszkadzały, proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu

Osłona aluminiowa jest w kształcie litery "T"

niestety na chwilę obecną nie mogę zrobić zdjęcia silnika od dołu

Opublikowano

hmm a jakoś

bardziej wizualnie jak to wygląda ?

bo na szrotach mało kto sprzedaje coś po nr części ;)

jaka jest różnica między osłoną do automatu a do manualna ?? (ja posiadam manualną 5 biegów )

Opublikowano
Hmm, też mam taką osłonę jaką zakupiłeś ( tyle że w podróbce i musiała lekko ulec dopasowaniu :)). Opisywałem tutaj swoje story z osłoną ale dałbym głowę że powinna pasować - tym bardziej że mamy takie same modele z tego samego rocznika. :| . Ta metalowa "osłona" o której piszesz to wzmocnienie do którego osłona ma być przykręcona ( 3 wkrętami). Kolejne otwory z drugiej strony trafiają w zderzak i musi pasować.
Opublikowano

to jeszcze takie pytanie czy między osłoną plastikową a zderzakiem przednim może znajdować się coś jeszcze ?? bo o ile pamiętam to na zderzaku (od dołu) jest też taka guma pionowa nie wiem jak się to nazywa i jak to opisać dokładnie (pionowy podłużny pasek gumy na osłonie znajduje się podobna ) proszę mnie poprawić jeśli się mylę.

Jak mi się uda to postaram się zrobić zdjęcia samochodu od dołu z przyłożona tą osłoną.

Opublikowano
to jeszcze takie pytanie czy między osłoną plastikową a zderzakiem przednim może znajdować się coś jeszcze ?? bo o ile pamiętam to na zderzaku (od dołu) jest też taka guma pionowa nie wiem jak się to nazywa i jak to opisać dokładnie (pionowy podłużny pasek gumy na osłonie znajduje się podobna ) proszę mnie poprawić jeśli się mylę.

Jak mi się uda to postaram się zrobić zdjęcia samochodu od dołu z przyłożona tą osłoną.

Jak pisze kolega zielo - nie ma tam nic. W zderzaku powinny być otwory pokrywające się z otworami w osłonie.