Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuje profesjonalnej firmy która zamontuje w BMW 7 e65 z 2004r. system LOGIC 7 w Krakowie lub okolicach ewentualnie w Rzeszowie. Proszę o pomoc. (sprzęt oczywiście chcę kupić również w tej firmie), w grę wchodzi również wymiana na lepsze nagłośnienie niekoniecznie logic.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja też Kolego byłem tym zainteresowany. Szukałem takiej firmy, ale bez skutku. Znalazłem firmę z Konstantynowa Łódzkiego (chyba BASSER). Jak mi zaśpiewali 6000 pln za rozbudowę audio, to zrezygnowałem. Taniej będzie kupić wszystko, co potrzeba (wzmacniacz, instalację - choć nie potrzeba, wystarczy dołożyć kable, komplet głośników) i samemu dołożyć. Później kodowanie i już :-)

Powodzenia

PS.

Póki co zrezygnowałem z tego przedsięwzięcia i postanowiłem po dwóch latach sprzedać auto i po prostu kupić z bogatszym nagłośnieniem.

Opublikowano
Niestety nie zanm się na tym. A moze znasz jakas firmę która poprostu wymieni głośniki ewentualnie wzmacniacz nie koniecznie LOGIC 7, chcę poprostu poprawić nagłośnienie - mam wersję podstawową i jest fatalnie do tego przedni głośni "charczy"
Opublikowano
Poszukać kompletnego zestawu na Allegro... Potem coś doradzimy :8)

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

Opublikowano

Ale poszukuje właśnie osobę bądź firmę która się tym wszystkim zajmie kompleksowo od poszukania np. na allegro do zamontowania całego zestawu. Tak jak pisałem wcześniej chcę poprawić audio w aucie ale nie koniecznie musi być to logic 7

Opublikowano

Trochę drogo, można taki zestaw wyrwać za 1500pln. Oczywiście instalacja różni się ilością kabli (będziesz musiał dołożyć, ale to nie problem pociągnąć dodatkowe kable) Oczywiście środek auta do prucia :-)

Ja też kogoś szukałem do tej "operacji", ale teraz wiem, że jeśli się zdecyduję (trochę mi przeszło), to zrobię to sam z kolegą.

Opublikowano
Sam tego nie zrobię. Naprawdę nie ma profesionalnej firmy w małopolsce lub na podkarpaciu, która coś takiego zrobi ? Przecież to nie jest chyba wielki problem.
Opublikowano
Nie słyszałem. Swego czasu szukałem firmy, ale jeśli się zajmują car audio, to robią to nie na ori podzespołach, tylko rzeźbią...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

... no i wszystko cacy !!! Po wymianie wzmacniacza gra, jak marzenie ! Bardzo dziękuję chłopakom z BMW NAVI GARAGE za zrobienie porządku w sterownikach. Polecam, pełny profesjonalizm i zaagażowanie.