Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Mam pytanko. Co to za urządzenie przypominające starodawny malutki głośnik,które znajduje się pod kolumną kierownicy po lewej stronie. Ostatnio zdejmowałem panel pod kierownicą i musiałem wyjąć wtyczkę z owego czegoś(wtyczka jest od strony "bebechów"). Po ponownym złożeniu auto nie chciało zapalić. Poruszyłem więc tą wtyczkę(ponownie rozkręcając panel) i beemka zaskoczyła. Czy to zbieg okoliczności,czy tamta wtyczka mogła mieć związek z zapłonem?Pytam,bo jestem przed urlopem i nie wiem,czy zawracać głowę mechanikowi... Auto musi palić :oops: Edytowane przez drumpit
Nic nie stuka nic nie puka...
Opublikowano

Chodzi Ci o to:

http://iv.pl/images/27078632700259844453.jpg

To jest czujnik temperatury wnętrza.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321

Opublikowano
Nie o to mi chodzi. Albo były różne wersje... U mnie w każdym razie wygląda to inaczej,choć zaczepy i wielkość podobna. Źle się wyraziłem w tytule. To coś znajduje się mniej więcej w okolicy kolana kierowcy,tzn. nad nim. Jest umieszczone na panelu pod kierownicą,a nad nogami kierowcy. Może ma to związek z pompą paliwa...nie mam pojęcia,bo mechanik ze mnie jak z koziej dupy trąba :mrgreen: W każdym razie od tego zdarzenia odpaliłem auto już 3 razy na kompletnie zimnym i zaskoczyło normalnie. Pozdro!
Nic nie stuka nic nie puka...
Opublikowano
Napewno o to chodzi, a ja podlaczajac sie do tematu ostatnio zamontowalem takowy gong ale znalazlem tylko jedna wtyczke ta z 4 kablami, i teraz mam tak ze jak przekrece stacyjke na pierwszy poziom to jest dzwiek, za co odpowiedzialna jest ta druga wtyczka z 3 kablami???