Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak w temacie, co może być powodem że komputer wskazuje błędną średnią szybkość tzn. wskazuje 50,5km/h, a przecież przy prędkościach rzędu 160-180km/h szybkość średnią jaką oblicza komputer powinna być większa.
Opublikowano

on ci pokazuje srednia predkość od ostatniego skasowania które mogło być nie wiadomo kiedy :D nawet jak bedziesz cały dzień jechał 200 km/h to ci srednia sie podniesie np. tylko o 10 :)

ciekawe kto ma jaka predkosc, ja mam w miare swiezo skasowane i z jazdy po częstochowie utrzymuje sie w okolicach 40km/h :D pewnie ci z wiekszych miast to ponizej 30 mają :mrgreen:

szukam
Opublikowano
tak jak i spalanie :D jak ci pokazuje predkosc to przytrzymaj przycisk na manetce przez 2/3sec i sie skasuje, tak samo sie kasuje spalanie :)
szukam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Podczas wyświetlania średniej prędkości wciśnij i przytrzymaj przycisk komputera (lewa manetka) :cool2:

spóźniłem się :P

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.