Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy kumpel kupił ostatnio też e46 coupe z 2 tygodnie tegu i jak oglądałem to wygląda tak że z lewej sronie na tym lepiku na połączeniu fatrucha z nadkolem przy lewym kielichu (od strony kierowcy) pokazują się pęknięcia tego lepiku i w jedny miejscu pokazała się rdza (chodzi o to mkiejsce pod pokrywą silnika zaraz przy samym błądniutku między widać że miało malowany lewy błotnik maske i zderzak przedni pas nie był wymieniany tylko widać podlepany delikatnie nawet zabardzo nie widać po nim autko prowadzi się ok prościutko nie ściąga co to może byc patrzyłem u mnie i ten lepik wygląda tak samo tyle że u niego pęka oglądaliśmy podłużnice nie widać jakiejkolwiek ingerencji na co wam to wygląda na ćwiare co ma z tym robić czy zostawić tak jak jest kupił znajomy 330 za 21tyś napewno był z lewej pknięty szyby orginał przednia też pomóżcie koledzy
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak pęka po jednej stronie to na 100% był w tym miejscu robiony, a pęka bo blachy pracują czyli nie ma sztywności.
Opublikowano
dzisiaj wrzuce fotki tego kielicha bo wieczorem będe widział jego auto na jednej stronie spękało ale jeśli tak się zachowuje że na tym gumowym łączeniu pęka to koniecznie oznacza ćwiare? bo lewy bok i macha dostała na 100% z tym że maska została orginalna ktoś ją podklepał i szpachlnoł no i pomalował był u mnie na kanale oglądaliśmy podłoge wszystko ok przy delikatnych dzwonach wstawiają ćwiare czy poszycie fartuch czy jak? bo na moje oko to tak podłużnica jest nie tknięta błotnik wymieniony przednie nadkole też bo to polski zamiennik ale co ciekawe poduchy w słupkach są na 100% bo ten boczek rozebrałem zobaczyć
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak fartuch był pogięty to mogli wstawić i połączyć na kielichu, nie wiem czy lepiej wtedy nie stawić całości /świartki/ wszystko jest w jednym kawałku w oryginale, łączenia schowane pod wygłuszeniem i większe powierzchnie na łączenia/zgrzewy. Widziałem już pare takich samochodów gdzie spękała cała ta masa przy kielichach i wszystkie miały coś klepane/robione.
Opublikowano
a duzo tych pekniec jest?ja kupujac swoje bmw zauwazylem jedno male takie pekniecie (na tej masie uszczelniajacej) i nic sie z tym nie dzieje dalej :)
Opublikowano
swoją drogą taką rozpurke to ym do siebie wstawił ale jaką najlepiej wiadomo żeby nie wziaść za niewiadomo jakie kwoty lepsze są stałe czy rozkręcane