Skocz do zawartości

wymiana odmy 4 kruciec w odmie po co bardzo ważne dla mnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam właśnie wytargałęm moją odme z e46 328 i jak wiadomo koledzy do odmy idą 3 rurki grube od vanosa do bagnetu oraz listwy wtryskowej (chyba) i umnie jest jeszcze taki cieniutki kruciec w połowie w starej odmie był kawałem wężyka z 5cm zaślepione jakimś nitem gdzie to ma iść czy poprostu ma być nie zaślepione odma jest od nowości nie ruszana (99r) koledzy proszę o szybką pomoc bo czekam z montażem z góry dzięki dodam żę ten kruciec ma średnice nieco większą od zapałki nie wiem czy to jakiś przelew odpowietrznik czy jak
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
U mnie ta wypustka na odmie była zaślepiona i tak też zostawiłem, w innych wersjach dochodzi do niej wężyk ale nie wiem gdzie trafia drugi koniec.
Opublikowano
dziwi mnie tylko że skoro producent sprzedaje orginalną odme wraz z przewodami to dlaczego do tego krućca nie dostałem przewodu a może on ma być odślepiony może to jakiś zawór przelewowy a może ktoś zostawił z was ten kruciec nie zaślepiony??
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Producent nie sprzedaje odmy z przewodami, odma to odma, przewody to przewody. U mnie na starej odmie była zaślepka, którą przełożyłem na nową i tyle.