Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co jest grane, mam jedną zapalniczkę w schowku pod podłokietnikiem i dwie z tyłu w tunelu i w żadnej nie ma prądu, podłączam jakieś urządzenie

a tu nic, lipa, nie ładuje bez względu czy silnik pracuje czy też nie. Co to może być, czy o co tu chodzi? 320d E90 2005

Opublikowano
Nie wiem co jest grane, mam jedną zapalniczkę w schowku pod podłokietnikiem i dwie z tyłu w tunelu i w żadnej nie ma prądu, podłączam jakieś urządzenie

a tu nic, lipa, nie ładuje bez względu czy silnik pracuje czy też nie. Co to może być, czy o co tu chodzi? 320d E90 2005

Kolego sprawdz czy nie wcisnales przycisku ochrony przed dziecmi .... :norty:

To ten przycisk pod automatycznym sterowaniem szybami - co blokuje otwieranie szyb z tylu z poziomu pasazera. Blokuje on takze gniazda zapalniczek, z

tego co sie orientuje :cool2: .

Az strach pomyslec co moze zrobic dziecko, z rozgzana zapalniczka i otwartymi szybami :mrgreen: :twisted:

Sorry za ortografie - niemiecki windows :)

http://images.spritmonitor.de/519278.png

Opublikowano

Z tym zabezpieczeniem szyb to dobra podpowiedź, właśnie mam to zabezpieczenie załączone ze względu na dzieciaki, muszę to sprawdzić.

.

.

.

No i lipa, zabezpieczenie wyłączone, silnik włączony nie działa, sprawdziłem bezpieczniki i w ogóle nie ma bezpieczniki pod 47, zasadziłem i dalej lipa,

wygląda na to, że zapalniczki są ale nie podłączone, bo ja już innej opcji nie widzę :(

• 2 lata później...