Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno mnie tu nie było, to wszystko przez to że jestem mocno zalatany.

http://www.trader.pl/details,131,100312569.asp

Czy zna może ktoś z was to autko. jestem brdzo zinteresowany kupnem, a nie chce mi sie jechać w ciemno! Pamiętam, że jak TDS'a szukałem to zrobiłem kilka tyś km bez sensu.

Oczywiście dla osoby kóra mi pomoże flaszeczka dowolnego gatunku w prezęcie, którą oczywiście razem wypijemy :D

Aha gdyby ktoś nie chciał pisać oficjalnie na forum to podaje maila:

[email protected]

Jest:

F45 2016r oraz e61 2005r

Były:

E38 740d 2000r

E90 320d 2005r

525 tdsA '95 Chip na 172 KM

Kawasaki ZX-12R '04 na Power Comander III

740iA '93;

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano

Znam ten komis. Kupilem u nich kiedys Merca 190, a potem 'prawie' Opla Omege.Moge jutro do nich podjechac i obejrzec.

Przewaznie maja ciekawe auta (widzialem u nich E36 M3, E31 850i i pare innych fajnych samochodow), chociaz czesto w fatalnym stanie technicznym :? . Ale trafiaja sie im tez samochody w niezlym stanie.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Znam ten komis. Kupilem u nich kiedys Merca 190, a potem 'prawie' Opla Omege.Moge jutro do nich podjechac i obejrzec.

Przewaznie maja ciekawe auta (widzialem u nich E36 M3, E31 850i i pare innych fajnych samochodow), chociaz czesto w fatalnym stanie technicznym :? . Ale trafiaja sie im tez samochody w niezlym stanie.

Flaszeczka Cię skusiła-przyznaj się. :lol:

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

• Członkowie klubu
Opublikowano
Zwróć uwagę, że z przodu inna felga a z tyłu inna. :?:

UIHZ9556.JPG

Opublikowano (edytowane)

Bylem, ogladalem. Samochod jest moim zdaniem po bardzo powaznym wypadku i w dodatku naprawiony byle jak. Czujnik grubosci lakieru wykazuje, ze przedni prawy blotnik jest ze szpachli :shock: , ktora w dodatku peka. Pelno szpachli jest tez na prawym przednim slupku, dopiero w okolicach dachu pojawia sie blacha. To samo prawe przednie i tylne drzwi.

Tylny slupek jest w polowie wysokosci poszpachlowany, co moze sugerowac obciecie dachu na slupkach i jego wymiane.

Szpary nawet nie sa takie nierowne (ze zdjec wygladaja gorzej), ale i tak auto moim zdaniem nie jest warte kupna. Cena spadla na 15900 PLN.

Oprocz tego: samochod ma zdechly akumulator (to akurat nic dziwnego przy obecnych mrozach), ale nikomu z komisu nie chce sie ruszyc czterech liter i odpalic go z kabli, ani zrobic jazdy probnej :? .

Edytowane przez Panfil - BMW Klub Polska

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Ten pierwszy mi sie podoba - swiezo sprowadzony, wyglada fajnie. Ale trzeba by dokladnie obadac, bo jak doswiadczenie uczy, nie wszystko zloto, co sie swieci ;).

no, pierwsza naprawde wyglada swietnie.

a druga wedlug mnie byla bita , bo maska zle lezy.....

Prowadzę sklep z częściami do samochodów.

[email protected]

www.czescidobmw.pl

Opublikowano
Bylem, ogladalem. Samochod jest moim zdaniem po bardzo powaznym wypadku i w dodatku naprawiony byle jak. Czujnik grubosci lakieru wykazuje, ze przedni prawy blotnik jest ze szpachli :shock: , ktora w dodatku peka. Pelno szpachli jest tez na prawym przednim slupku, dopiero w okolicach dachu pojawia sie blacha. To samo prawe przednie i tylne drzwi.

Tylny slupek jest w polowie wysokosci poszpachlowany, co moze sugerowac obciecie dachu na slupkach i jego wymiane.

Szpary nawet nie sa takie nierowne (ze zdjec wygladaja gorzej), ale i tak auto moim zdaniem nie jest warte kupna. Cena spadla na 15900 PLN.

Oprocz tego: samochod ma zdechly akumulator (to akurat nic dziwnego przy obecnych mrozach), ale nikomu z komisu nie chce sie ruszyc czterech liter i odpalic go z kabli, ani zrobic jazdy probnej :? .

Jak będę kupował auto to chcę żebyś Ty robił oględziny :wink:

Pozdrawiam

Pułkownik Zuber

Opublikowano

Dzieki Panafil za tak dokładne i bardzo szybkie oględziny!!

Oczywiście nagroda jest Twoja!

Niedługo na pewno będę w Wawie. Napiszę Ci wcześniej i konieczne musimy się spotkać na odbiór nagrody i jakąś kawe :) . Jeszcze raz wielkie dzieki.

Niki co do Twoich propozycji, kombi odpada!

Rozmawiałem z kolesiem od tej srebnej Bmki oczywiście twierdzi że autko malina, tylko przebieg ma 290 tyś i to troszke mnie zniechceca. Ksiazka serwisowa jest.

Jest:

F45 2016r oraz e61 2005r

Były:

E38 740d 2000r

E90 320d 2005r

740iA '93;

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano
lepiej miec potwierdzony 290 niz na liczniku 120 ;)
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
Jak na trzynastoletnie autko z takim silnkiem to przebieg rzędu 290tyś.km nie jest wcale wysoki.Raczej trudno bedzie Ci znaleść coś z przebiegiem <250tyś.
Pozdrawiam Grzesiek
Opublikowano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C622695

Tą pierwszą byłem kiedyś ze znajomym oglądać w komisie na Modlinskiej.

Według mnie to totalna igła.Coprawda była lekko uszkodzona prawym przednim narożnikiem ale nic powaznego.Fura jest równa.Skóry nie przetarte,elektryczie regulowane z pamięcia.

Auto przyjechało ze Szwajcarii.Książka serwisowa wydaje się być oryginalna.Przebieg sądząc po podwoziu to jest właśnie taki jak na zegarze.Jest mimo wszystko jak na 540 bogato wyposażona,ale to auto ze Szwajcarii wiec w miare normalne.Ma kontrole trakcji.

Oglądałem ją z kanału i naprawde jest w stanie idealnym.

Było to dosyć dawno i z tego co pamiętam to coś leciutko był wydech nieszczelny,ale to raczej drobiazg.

Silnik jak wkońcu udało im sie odpalić,totalna susza w zbiorniku,to na początku chodził nierówno,ale później pracował tak jak należy.To akurat jest zrozumiałe bo długo stała a po za tym to i tak zalali 5 litrow na pusty zbiornik.Opony też były bardzo ładne.

Znajomy coś wytargował chyba już na 16 000 ale nie jestem pewien.Dzwoń jak coś do właściciela a nie do komisu.

Moje zdanie jest takie:

Jak szukasz tekiego samochodu i może to być kombi i automat to wydzwonił bym goscia i jezeli jeszcze aktualne to wsiadał bym w auto i pojechał ją kupić.Ja oglądałem to auto jakieś dwa miesiace temu.Jak jeszcze stoji to przyatakuj go z grubej rury na jakieś 15.Może Ci za tyle odda.

Jeżeli tej 540-stki nie kupisz to naprawde odpuść sobie szukanie takiego auta bo o lepszą bedzie Ci ciężko nawet na zachodzie.

Opublikowano

McpAul nie przesadzaj.

żadko kiedy ktoś sprzedaje fajne zadbane auto za małą kasę.

Generalnie fajnie takie auto mieć.

Wczoraj zrobiłem moją 500km, a potem 100km toyotą 1.6.

Te 100 km bardziej mnie zmeczylo niz te 400 z V8 pod nogą.

Opublikowano

@ Mcpaul

Autko ładne, rozmawiałem juz z kolesiem, zamiana go nie interesuje, wiec odpada. Jak bym sprzedał TDS'a to bym się mocno zastanowił. POnieważ kombi tak bardzo mi się nie podoba jak sedan, a po drugoe to jasne wnetrze!! Przerabiałem białe fotele w audi i powiedziałem sobie nigdy wiecej, żeby to ładnie wygladało to trzeba co tydzień czyscić!! :evil:

Ja nie na palam sie na samochody i uważam że okazje nie istnieją!! TYch aut jest sporo trzeba dobrze poszukać. Tego tds'a to 4 miesiace szukałem. Zeby ładny był :D

Jest:

F45 2016r oraz e61 2005r

Były:

E38 740d 2000r

E90 320d 2005r

740iA '93;

Pozdrawiam

Michał

Opublikowano
McpAul nie przesadzaj.

żadko kiedy ktoś sprzedaje fajne zadbane auto za małą kasę.

.

Może bardzo tanio wyrwał.Generalnie była lekko uszkodzona i dlatego ktoś sie jej pozbył.To co w Szwajcarii jest starym trupem to u nas nadal jest super fura.Takie sa realia.

To że żadko ktos sprzedaje zadbane auto za mała kasę to fakt ale to nie znaczy ze nie jest to możliwe.

Jak będziesz przejeżdzał kolo tego komisu to se looknij ją.

To że fajnie jest miec takie auto to wiem.Mam 3 M60 :D