Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jestem bliski zakupu E91 i w związku z tym mam pytanie. Czy powycierany drążek zmiany biegów i uchwyt od zamykania drzwi od strony kierowcy przy przebiegu 190 tys km to normalna rzecz. Drążek jest powycierany od strony radia.
Opublikowano
200tys przebiegu i drążek i uchwyt w stanie idealnym więc to chyba zależy od użytkownika i czy auto jeździ krótkie trasy ciągła zmiana biegów lub czy mania ręki na lewarku oraz wysiadania i wsiadania do samochodu.
Opublikowano

to zalezy tylko od uzytkownika :!: :!: . materialy sa dobrej jakosci , zarowno w 3ce jak i w 5ce drazek przy przebiegach odpowiednio 150 i 160k byl w stanie idealnym podobnie jak uchwyt . To samo w 1er przebieg 180k drazek w stanie bardzo dobrym.

Warto zauwazyc ze producent z roku na rok zmienia maerialy(nie mowie tu o wersjach LCI) o czym sam sie przekonalem zarowno w Audi jak i w BMW . 320 z 2005roku ma deko inne materialy niz 2006-2007 itd . Nie sa to az takie roznice ale wyczuwalne.

p.s. Znam takich co potrafia w 80k wytrzec kierownice, drazek i pol deski rozdzielczej :norty: :norty: co kto lubi :D

Opublikowano
Tak jak wyżej koledzy piszą rzecz normalna. Zależy od obchodzenia się tymi elementami. U mnie przy 150 tys km drążek był obtarty..uchwyty drzwi lekko porysowane. Jeżeli chciałbyś tanim kosztem naprawić wygląd drążka zmiany biegów to wystarczy zdjąć ten plastik i obkleić folią termoplastyczną do wyboru do koloru. Ja obkleiłem srebrnym matem.. wykończenie mam tytanium mat więc gałka jest jakby z kompletu :) Jeśli chodzi i uchwyty to tego nie ruszałem bo mam w miarę ładne jeszcze :) ale w audi a4 naprawiłem to w ten sposób że zmyłem gorącą wodą tą gumową powierzchnię a następnie pomalowałem lakierem czarnym matem. Wyszło super
Opublikowano

Jak kupiłem auto to drążek zmiany biegów był w opłakanym stanie. Do znajomego lakiernika za 30zł mam jak nowy :)). Już przelatałem 9 mieś. i nic nie schodzi.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

Jak kupowalem auto w Bavaria Motors to drazek byl najbardziej zuzytym elementem w srodku auta, udalo sie wytargowac znizke na nowy i od razu wymienilem bo mi psulo satysfakcje pozakupowa ;)

W papierach jako poprzedni wlasciciel figurowala kobieta, co potwierdza opinie, ze bizuteria zdecydowanie mocno wplywa na ten czynnik.