Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, kupiłem wczoraj e46 330xi 2000r. Nie działa w nim radio. mała nawigacja. brakowało w nim czytnika navigacji. Dzisiaj kupiłem nowy czytnik mk3, i po podpięciu zaczęło pracować, diody na czytniku się palą, ale radio dalej nie okazuje oznak życia. Sprawdziłem wczystkie bezpieczniki, wszystko ok. Ma ktoś jakiś pomysł co to może być?
Robota to prymitywny sposób spędzania wolnego czasu ;)
Opublikowano
tak, dochodzi. Uszkodzone radio ? a i jeszcze jedno pytanie. Czy radio będzie działać bez podpiętego czytnika navigacji?
Opublikowano

Hmm.. Szkoda by bylo. Nie jestem do konca pewien w tym co powiem. Nie powinny dochodzic tam aby czasem 2 kabelki +12v? Jeden staly, a drugi sygnal do "zalaczenia" radia. Kombinuje troche bo chce pomoc :P

Bedzie dzialac. U mnie dzialalo. Radio to osobny moduł. Navi to drugi moduł. Samo radio jako wyświetlacz to jeszcze osobny element. Navi i radio siedzą blisko siebie po stronie lewej w bagażniku pod zabudową.

Opublikowano
już różnie kombinowałem. Jest +, jest + po stacyjce. Jutro jeszcze spróbuję odpalić radio na stole i zobaczę.