Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak jadę po nierównościach to pod przednią szybą lub gdzieś w ścianie grodziowej ( ciężko powiedzieć ) wydobywa się dzwięk, jakby układać talerze jeden na drugim.

Czy ktoś wie gdzie tego szukać, co mogło się odkręcić, poluzować ? Co trzeba rozebrać.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

jeszcze moze byc zle zalozona oslona filtra kabinowego (zaraz pod szyba)

przychodzi mi jeszcze do glowy przewod od czujnika klockow hamulcowych. mam ta przypadlosc u siebie, ze jak wjade w wieksza nierownosc to przewod uderza o golen amortyzatora

Opublikowano

Raczej nie, bardziej słyszalne jest to w środku i jakby zaraz pod deską, gdzie jest filtr kabinowy ?

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam

Jak jadę po nierównościach to pod przednią szybą lub gdzieś w ścianie grodziowej ( ciężko powiedzieć ) wydobywa się dzwięk, jakby układać talerze jeden na drugim.

Czy ktoś wie gdzie tego szukać, co mogło się odkręcić, poluzować ? Co trzeba rozebrać.

Pzdr

Nie wiem co jest u ciebie, ale sprawdź dokręcenie rozpórek (dekielek na podszybiu out i jest dojście, nasadka torx).

U mnie kiedyś było za lekko dokręcone i trochę skrzypiało na nierównościach.

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg