Skocz do zawartości

problem z elektryka Swap m52b28 potrzebny tz. SWAPBOX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich Klubowiczów:>

mam Pytanie co do SWAPBOX-a

a dokładniej czy ma ktoś jakieś namiary gdzie mógłbym kupić ta skrzyneczkę

jakiekolwiek informacje można pisać na prywatna wiadomość

dzięki za odpowiedzi

pozd...

Opublikowano
kumpel dal rade bez swapboxa ;) w lodzi jest taki pan nazwiskiem jagiełło ;) on mu przerobil wiazke
Gdyby Bóg kochał przedni napęd to chodzilibyśmy na rękach ;)
Opublikowano

ooo dzięki wielkie

a masz może do niego jakiś nr. tel<<

żeby się z nim jakoś skontaktować

mozesz pisac na priwat :8)

pozd...

Opublikowano
Co w tej wiązce jest di przerabiania? Ja przełożyłem z M20 na M50 i kabelki polutowałem wg. schamatu od kolegów z działu E30 :)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321

Opublikowano
kumpel seryjnie mial m20b20 pierwszy swap na m50b20 + vanos ogarnal bez wiekszych akcji.. w tą zimę postanowil wlozyć m52tub28... sam wyciagnal wszystko z e46 cala wiazke i jaki efekt?? sterta kabli i ostatnie rozwiazanie swapbox ale poszperał pogadal ze znajomymi i znalazl numer do czlowieka ktory to przerobil... uwierz mi jezeli on tego nie ogarnal to jednak musial cos przelutowac czlowiek ktory naprawde cos takiego zna na wylot.. dziekuje ;)
Opublikowano
przedstaw jak wyglada sprawa co i jak i daj cynka jak poszlo ;) tzw systam CAN wymeczył chyba nie jednego :D "Swap' ownika" :)
Opublikowano

no dokladnie m52b28 to podobno najgorszy silnik do SWAPA :? ale dowiedzialem sie dopiero po zakupie tego serduszka :duh:

bo ogolnie to szukalem m60b40 no ale nie bylo :(

ale teraz to juz nie jest tak zle wszystko choszi pali kontrolki gasna no tylko zeby ten tryb awaryjny nie wskakiwal to by bylo ok :norty:

ale nysle ze jutro sie cos dowiem konkretnego;D;D

Opublikowano

tak czytam co piszecie i problemy z Canem dopiero pojawiaja sie od modeli e90/e60,a silnik z kazdego auta wczesniej produkowanego jezeli chodzi o samo podlaczenie elektryki to jest kwestia 1-2 dni max.

zapraszam

a Swapboxy to tylko wyciaganie niepotrzebnie kasy od klienta

p.s. nawet S54B32 z M3 jest do zrobienia w 2 dni :)

Opublikowano
takze respect dla Ciebie ;) bo nie pierwszy raz spotykam sie z problemami z 2.8 a tym bardziej z e46 ;)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam:>

i poradzilem sobie z tym bez zadnego SWAPbox-a to lipa i jakis niepotrzebny badziew w samochodzie :twisted:

doszedlem do tego sam bez jakiejkolwiek pomocy to juz mnie wkuzalo i musialem sie sam za to zabrac a to jest takie proste jak budowa parasola :mrgreen:

a elektryki to niech sie schowaja :mad2:

w razie pytań pisać :cool2:

pozd... :8)