Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym się różni zderzak przedni e32 R6 od E32 V8,12 :?:

Czy mozna założyc zderzak od R6 do V8 :?: :8)

525i 1991r. Islandgrün met.

525tds 1993r. Oxfordgrün met.

635 CSi/A 1981r. Zypresengrün met.

zielono mi .... 8)

Opublikowano
a czy można zamienić te dokładki dolne ? - bo mi się wydaje że w r6 ta dokładka jest na stałe a w V8 są ściągane :8)

525i 1991r. Islandgrün met.

525tds 1993r. Oxfordgrün met.

635 CSi/A 1981r. Zypresengrün met.

zielono mi .... 8)

Opublikowano

juz o tym kiedys pisałem -

730 i 735 R6 - dokładka - jednolita listwa

730 V8 - 2 zaslepione wloty powietrza jako dokładki

740 V8 - 2 wloty powietrza

750 - do 05 /90 - subtelny wlot powietrza z lewej strony w listwie podobnej do tych z R6

od 06/90 - wloty jak w 740 V8

wszystkie dokładki mozna odczepiac i wymieniac miedzy modelami - baza zderzaka jest identyczna. Mozna np doczepic dokładkie z ALpiny B12 :D

Opublikowano

Frank, nie orientujesz sie ile trzeba zaplacic za taka nakladke jak w 740, w dobrym stanie? przymierzam sie do zakupu, i chcialbym miec jakies rozeznanie :)

ps. moze ktos wie po ile chodzi komplet listw shadowline w dobrym stanie do e32?

sorry za OT, ale nie ma sensu zakladac topica dla jednego pytania.

pozdrawiam

luther

pozdrawiam

luther

Opublikowano

wlasnie tez mnie ta dokladka niepokoi .......

orginalnie mialem ta doklade z 2 wlotami ( ale to były tylko wloty - nie bylo tuneli do hamulcow ) , do czasu az moj ojciec zaliczył owczarka niemieckiego - i zderzak poszeł sie ... musielismy dokupic inny zderzak - wtedy nie myslalem o tej dokladce - tylko chcialem zderzak - i kupilem ladny ale to jest chyba z r6 bo nie ma tych wlotow i wyglada ubogo :cry2: - oczywiscie stary zderzak wyrzuciłem - a jak .... a tam były to wloty :duh:

czy jest teraz mozliwosc dolozenia tych wlotow - poniewaz cala dolna listwa jest jednolita - nic sie w niej nie odczepia itp .... czy mozna gdzies zbobyc tanio te wloty i je dokoptowac do tego co mam - najlepiej takie jak w 740 ( a takie wlasnie wczesniej mialem ).....

wiem ze sa dokladki - np jest na allegor taka z alpiny - ale to z e34 i nie wiem czy bedie pasowac ??