Skocz do zawartości

[e46 318d] Gorące powietrze z nadmuchów -cały czas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem ogrzewaniem ponieważ cały czas leci mi gorące powietrze z podszybia i w nogi,jedynie mogę reczenie pokretłem skręcić na twarz na chłodniejsze, lecz i tak jest ciepłe, po włączeniu klimatyzacji sytuacja wygląda podobnie, na twarz po skręceniu kółkiem leci chłodne, a z pod szybia i w nogi gorące mimo ustawienia na minimum. Mam wersję z climatronikiem.

Z góry dzięki za odpowiedzi

Pozdrawiam

Opublikowano
Miałem podobny problem. Na szyby i pod nogi grzało a środkiem leciało chłodne. U mnie przyczyną były jakieś klapki które otwierały i zamykały przepływ ciepłego powietrza. Nie wytłumaczę Ci dokładnie, co, gdzie i jak, bo sam tego nie robiłem.
Opublikowano

u mnie błędów nie było a padł ten cały zawór za reflektorem kierowcy w komorze silnika, nawiewy były kalibrowane i też za dużo nie pomogło, dopiero wymiana zaworu

nowy 800-900zł używka 150zł ( około )

Opublikowano
Ok, dzięki no to trzeba będzie szukać :/ a swoją drogą jeżeli chodzi o błędy, zakupiłem kabel sciagnęłem IMPE i dziłaja mi tylko niektóre funkcje, mam windowsa 7, mozeci polecic mi jakas stabilna wersje dla mojego silnika M47? Dzieki