Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OSTATNIO ZAUWAZYLEM ZE UBYWA MI PLYNU CHLODNICZEGO , TAK MNIEJ WIECEJ 0,5 LITRA NA 100KM. MYSLALEM ZE PRZECIEKA GLOWNY TERMOSTAT WIEC GO WYMIENILEM ALE PROBLEM NIE ZNIKL. GDY SILNIK ZLAPIE TEMPERATURE TO PRZEWOD OD ZBIORNICZKA WYROWNAWCZEGO GORNY JEST GORACY A U DOLU ZIMNY.

JEST WIELKIE CISNIENIE W ZBIORNICZKU.OLEJU NIE UBYWA, NIE KOPCI, MOCY NIE UBYWA. POMOZCIE CO TO MOZE BYC. PLAMY POD SAMOCHODEM NIE MA, NIE WIEM CO MAM ROBIC POMOCY!!

Opublikowano (edytowane)

nie wiesz że się nie pisze drukowanymi ?

poszukałeś w ogóle na foum swojego problemu ? odpowiem za ciebie - jasne że nie poszukałeś

może byś tak najpierw wyciek zlokalizował a nie wymieniał na chybił trafił. Skoro cieknie to coś musi być mokre, coś pęknięte. Zobacz korek i zbiorniczek wyrównawczy bo lubią się psuć.

Edytowane przez K3m0T1989
szukam
Opublikowano
heh ;] wielkie dzieki za przypomnienie regulaminu ciołku . chyba forum jest do pomagania sobie a nie do wysylania do tematow na ktore nie odnalazlem odpowiedzi.wez sie ogarnij
Opublikowano

to może nam odpowiesz jak mamy za ciebie znaleźc wyciek ?

A na forum nie szukałeś bo jest kilka tematów gdzie ubywa płyn chłodniczy i wystarczyło poczytać najczęstsze miejsca i sprawdzić u siebie.

Na twoje dziecinne zaczepki nie będe reagować.

szukam