Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam e39 1997r, kupiłem ją z rozbitym reflektorem i błotnikiem... kupiłem cały reflektor xenon (komplet-żarówka, przetwornica...). Po odpaleniu auta wymieniony xenon świeci, ale po kilku sekundach gaśnie, później kiedy włączam i wyłączam światła, ten xenon błyska (załącza się) i odrazu gaśnie- czasami po kilku minutach jak auto pochodzi, xenon zaczyna swiecić i już jest ok. Czasami jeden xenon świeci na żółto, drugi na biało, czasami ten który się psuje świeci dobrze ale widać takie błyskanie- przygasanie. Generalnie coś jest nie tak, bo zawsze jak odpalam auto po chwili nie świeci on i jest loteria, czy zaraz zacznie świecić czy nie- przeważnie nie! prosze o pomoc i z góry dzięki
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
miałem cos podobnego w e-46. Wymieniłem żarnik (ok. 400 zł) problem znikł. Stopniowo z upływem czasu zmienia się odcień żarników. Dlatego należy wymieniać je parami. Pozdrawiam