Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak w temacie problem z obrotami na jałowym biegu. Odma , krokowiec i inne typowe rzeczy dla falowania obrotów zrobione :D

Dziś zauważyłem ze po odpięciu akumulatora chwile szarpało obrotami a potem było ok.

Proszę o jakieś porady

Opublikowano

Zrobione tzn co?

Czyszczenie nie zawsze zdaje egzamin. Może krokowiec do wymiany. Przepustnica brudna, nieszczelność w dolocie. Podepnij pod kompa jak nie chcesz w ciemno szukać może coś wyjdzie.

Opublikowano
Witam

Jak w temacie problem z obrotami na jałowym biegu. Odma , krokowiec i inne typowe rzeczy dla falowania obrotów zrobione :D

Dziś zauważyłem ze po odpięciu akumulatora chwile szarpało obrotami a potem było ok.

Proszę o jakieś porady

Rada dla Ciebie-nie odpinaj aku podczas pracy silnika,bo tak to zrozumiałem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
masz gaz?
Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano

No właśnie mógł byś napisać czy masz ten gaz czy na Pb jest to samo.

I raczej nie bawić się w odłączanie akumulatora jak chcesz mieć jeszcze instalację elektryczną w samochodzie.

Raczej myślę że wtedy któryś z czujników głupieje czy coś w tym stylu. I auto wydaje się, że lepiej chodzi lub chodzi lepiej.