Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam maly problem z wyciekiem plynu chlodzacego (1.6 M43) powodem jest korozja otworu z tylu silnika, w ktory wchodzi plastikowy kruciec. Czy ktos to kiedys uszczelnial czyms innym niz silikon bo juz probowalem i nie daje rady. Czy konieczne bedzie spawanie tego otworu czy jakis klej ????? . Pozdrawiam i dzieki za pomoc

_________

Poprawiłem tytuł. Proszę zapoznać się z tym: viewtopic.php?f=68&t=120678 . Następnym razem będzie ostrzeżenie. /mattiss

Opublikowano

Wydaje mi się,że jak kupisz nowy kruciec z oringiem i wyczyścisz to miejsce i zamontujesz to będzie git.Uszczelniacze nie wiele tu pomogą.

(przydałaby się fotka tego otworu)

zmień tytuł viewtopic.php?f=68&t=120678

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

Opublikowano
jak tak to kup sobie klej konstrukcyjny firmy beko wytrzymuje wysokie temp. mokre powierzchnie tez klei... jak juz 3 krucce wymieniles to mozesz sprobowac
Opublikowano
Też mi ciekło z króćca , zamówiłem nowy w Inter Carsie zakładam cieknie , wymieniłem na nowy i to samo . Pojechałem do ASO kupiłem założyłem i nic już nie cieknie.