Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
...Weekendowym rekordzistą został kierowca bmw, który w niedzielę wieczorem pędził ul. Energetyków z prędkością 97 km na godz. przy dozwolonej „pięćdziesiątce”.

Pech chciał, że to było BMW - później opinia zostaje o marce.

http://www.maszty-flagi.com/bmw/E39_forum.jpg
Opublikowano

kiedyś zatrzymała mnie policja - prędkość dozwolona 70 km/h, noc, pusta dwupasmówka... więc na radarze wyszło 147km/h

oczywiście zaczęło się od sprawdzenia dokumentów i numerów nadwozia, potem propozycja 500 zł mandatu i iluś (nie pamiętam) punktów karnych

po krótkiej rozmowie (a dodam, że nigdy nie daałem policjantowi w łapkę) policjant sprawdził, na moją prośbę w ETK dalsze dane autka, a potem dodał, że powinienem zdjąć przyciemniająca folię z szyb (mam ją jeszcze po poprzednim właścicielu... jakoś nadal jest) ... i że on też lubi beemki

podziękowałem i pojechałem bez mandatu i punktów

.... więc uważam, że nie ma co się podniecać, że na tym świecie żyją debile, którzy dla własnej wygody posługują sie stereotypami ... zwłaszcza w kwestiach, w których nie byli by w stanie wyrobić sobie własnego zdania, bo stereotypy znajdą sie na każdego - na kibiców, polityków, cyklistów, właścicieli jamników.... i kierowców BMW :duh:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

Jest jak jest i inaczej nie będzie .

Wydaje mi się że takie rzeczy wymyślają bobki stojące na przystankach mzk.

Bo kiedy my się grzejemy w swoich autach to oni odmrażają sobie ......... na przystanku i to popycha ich do upuszczenia swoich flustracji w taki własnie sposób.Nigdy sie tym nie przejmowałem i nie zamierzam .Dla mnie osoba która nigdy nie miła tego auta nie wie o czy mówi .

Opublikowano
Co bym sobie nie kupił to będę BE.Jezdze BMW to jestem "dres" kupię R1 to będę samobójcą i mordercą.Kij z tym.Dalej robie swoje. :mrgreen:

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano
W sumie to dziwna sprawa, bo na prawde sporo matolow jezdzi BMW, ale z reugiej strony na tym forumjest bardzo przyjemna atmosfera, nie majaca nic wspolnego ze stereotypowym dresem. Do niedawna jezdzilem autami innej marki i udzielalem sie na innym forum i nie dosc ze moje nowe autko mi sie bardziej podoba, to forum tez jest lepsze od poprzedniego :)

gnojowka pedzona rakieta:D

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif

Opublikowano

Stereotypy byly sa i beda bo zawsze sa ludzie co wiedza najlepiej! Moja mam a tez miała zdanie o bmw niezbyt pochlebne gdy na alei kochanowskiego jakis idiota w dresie beemka 5 e34 omal nie wjechał w nią gdy stała na przystanku. I jeszcze wysiadł z mina hitlera w stosunku do żydów. Oczywiście

moja mama powiedziała wtedy że w BMW to same debile jezdza. Ale odkąd daje jej poczytać czasami to forum to zmieniła zdanie i dostrzegła piekno i szlachetność tych samochodów

Opublikowano
W rządzie RP też w takim razie prawie same dresy funkcjonują :D

Jezdzą beemkami a i tak się gryzą :duh:

Władzy nie chodzi tylko o auto za 200 czy 300tyś pln

:wink: to sa tylko drobne dodatki .Tzw dodatkowe uroki rządzenia(dojenia) przez małe rz oczywiście .

Stara zasada mówi ze jak w korycie jest pełno to świnie będą się pchały :8)

Opublikowano

Witam...

Kierowca BMW: dres, łysy, po solarium.... świcidełka i moda z tandety, czy ze stoiska Koreańczyków... tak jeszcze wiele osób myśli... pamiętacie teledysk Chyba Kazika... (nie jestem pewien czy to on to śpiewał) czarne e34, kolorowe dresy, łysi kolesie, złoto, ogólnie kozaki... :8)

Ale to właśnie dużo media wpływają na pogląd uczestników ruchu... ( i połowa lat 90... czarne BMW, czarne szyby...)

szczególnie serial "Kryminalni" na TVN... producenci sobie upodobali samochody BMW...

1. w reklamówce uciekające e30 niebieski metalik

2. druga reklamówka to czarne e30, też nią uciekają zbrodniarze a potem rozbijają ją...

3. w jednym z ostatnich odcinków e36 coupe ucieka przed policją przez miasto, las, w końcu niby rozbijają ją na drzewie, tylko maskę otwierają a ludzie umierają w wypadku... na szczęście chyba właściciel się nie zgodził na rozbicie autka, i znowu czarne szyby...

4. a dziś koleś z z3 szczela i ucieka....

5. inne polskie filmy...

Ciekawe czemu mercedes nie występuje w głównej roli...

Ja protestuje temu... czemu nie wezmą do zdięć opla, vw...

Stereotypy... niestety...

Pamiętam jak kupiłem 1,5 lata temu e 30... to moja sąsiadka po jednej z imprez, krótko po kupnie, wyzwała mnie od dilerów... a było bardzo grzecznie, no może oprócz tego że kolesie zrobili płonące poręcze balkonu rozpałką do grilla, i trawnik... było wesoło... ale pod okiem strażaka... a w następną niedzielę matce mojej opowiadała że narkotyki leżały na stole... i takie tam... a jej mąż mówił że 100ps to i tak za dużo dla mnie... w końcu pierwsze BMW na osiedlu, na razie jedyne...

Opublikowano

Kolorowe dresy i czarne E34 to chyba teledysk BIg CYc :D

a w filmach - pamietacie PSY / PSY 2 ? tam rolę gansterskich wozidełek pełniły Merce W126 i W140 :D z małymi wstawkami pojawiały się Vw, Opel i widowiskowy jak na tamte czasy poscig z udziałem fajnego Audi 80 B3 z dymionymi lampami :D pamietam ,ze po tym filmie od razu dopadłem Audi Ojca z czarnym sprayem do lamp :D

Opublikowano
o przepraszam - owo E36 ( 325TDS jesli dobrze pamietam ) nalezało do jego zony i szybko mu je zabrała( podział majątku :D ) . Potem Linda woził te swoją golkę pozyczonym od Ola Wartburgiem , w którym się drzwi nie domykały :D
Opublikowano
o przepraszam - owo E36 ( 325TDS jesli dobrze pamietam ) nalezało do jego zony i szybko mu je zabrała( podział majątku :D ) . Potem Linda woził te swoją golkę pozyczonym od Ola Wartburgiem , w którym się drzwi nie domykały :D

Ono zaczęło należeć do niej dopiero wtedy jak mu je zabrała.. a zresztą, jaki podział? WSZYSTKO mu zabrała... w końcu to zła kobieta była przecież.... ;)

Pozdrawiam

Pułkownik Zuber

Opublikowano

no cóż problem ze stereotypami jest taki żęsą i zawsze bedą !! Ale panowie możemy to zmienić :norty: !!!!Na początek proponuje zapuścić włoski , przebrać dresy w ubranka od komunni św. , nie przekraczać 50km/h i na tylniej szybie umieścić napis "OJCIEC DYREKTOR PATRONEM POSIADACZY BMW!" No i na koniec wszyscy razem na pilgrzymkę do torunia po błogosławieństwo Ojca Dyrektora pewnwgo radia :norty: PIS przez to wygrał wybory to i opinia o nas(posiadaczach bmw)też napewno sie zmieni :mrgreen:

żarcik taki...... :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: :twisted2: [/i]