Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam mały problem bo kupilem nową bunie w grudniu i nie sprawdzajac nic tak smigalem. I ostatnio wzielo mnie na sprawdzenie przeplywomierza a tu czy odpiety czy podpiety zero reakcji :( a co najdziwniejsze nigdzie nie ma przeplywki o taki nr ... Prosze o pomoc z góry dzięki.
Opublikowano
Ale na przeplywce pisze tak "Bosch 0 280 212 010 17185219" Ale co najdziwniejsze wogole nie reaguje na to czy jest podpieta czy nie :/
Opublikowano
O takim numerze znajdziesz na allegro a jak nie reaguje to jest uszkodzona kup wymień i zobaczysz wtedy jaki będzie efekt
Opublikowano
Właśnie z tym nr przeplywomierza na allegro szukam od ok 3 tyg. i nie ma :( :cry2: :mad2: i nawet nie wiem czy to z 2.0 przeplywka , w ostatecznosci wsadze z 2.5 bez vanosa I tutaj też jest pytanie czy nic sie nie stanie ? :mad2:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja mam podobny problem z przepływką,jak ją odłączam na zapalonym silniku to słychać minimalne zmianę pracy natomiast jak ją podłącze to silnik prawie gaśnie i raptownie wraca do normalnej pracy,jak to mam rozumieć? uszkodzona przepływka czy nie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Od 2,5 nie pasuje bo inna średnica,kupić na allegro to loteria bo przeglądając tam ogłoszenia stwierdziłem że żadna bmw nigdy nie widziała gazu :D .
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
Opublikowano
Od 2,5 nie pasuje bo inna średnica,kupić na allegro to loteria bo przeglądając tam ogłoszenia stwierdziłem że żadna bmw nigdy nie widziała gazu :D .

Własnie dziwne jest to ze ta rura ma jakieś przejsciowki z rury do przeplywomierza i z przeplywomierza do filtra powietrza -.- a pozatym roznica jest na przeplywomierzu a kablu o 1 pin :mad2: :mad2: