Skocz do zawartości

Wspomaganie-jak profesjonalnie sie to nazywa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, udało mi się w końcu znaleźć czas i wyciągnąłem cieknące przewody od wspomagania i nivo były zupełnie przeżarte mam teraz problem z kupieniem tego czy orientujecie się jaki to koszt i gdzie można to dostać(wszystkie te elementy widoczna na zdjęciu)? jak się nazywa? http://imageshack.us/photo/my-images/829/20120221255.jpg

Zawór regulujący wysokość to około 1200 PLN tylko ASO, ewentualnie szrot numer OE 37121138407

Przewody widoczne na zdjęciach od 120 do 160 PLN/sztuka, tylko ASO, ewentualnie dorobienie koszt podobny lub szrot

numery OE przewodów ze zdjęcia

37131136597

37121136595

37131136596

pozdrawiam Bartek
Opublikowano
jak sprawdzić czy działa ten zawór regulujący wysokosc bo jest szansa ze jest sprawny. od jakich aut pasuje taki zawór czy był tylko w 750?
Opublikowano
jak sprawdzić czy działa ten zawór regulujący wysokosc bo jest szansa ze jest sprawny. od jakich aut pasuje taki zawór czy był tylko w 750?

Jeżeli nie cieknie i reguluje wysokość to jest sprawny. Pasuje od wszystkich e32 i e34 z nivo.

pozdrawiam Bartek
Opublikowano
ciekną wężyki wiec nie reguluje zawieszenia i właśnie nie wiem. na szczęście udało mi się umówić z facetem który się podobno na tym zna zobaczymy jutro pozdrawiam i dzięki napisze co udało mi się zdziałać o ile się uda :)