Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam pytanie co do tej felernej gumy która wychodzi od przepływomierza z tego co się zorientowałem dość kłopotliwa w tym modelu i mocno zmieniająca pracę silnika, moja po małej naprawie po chwili znowu pękła . Nie ma sensu jej robić ale ktoś pisał na forum bmw, że w serwisie BMW kosztuje tylko 70zł, wykonałem dzisiaj telefon do Poznania i kosztuje u nich 105 zł czy to wszędzie inaczej?

Bo nie wiem teraz czy szukać w innym serwisie czy jak?

pozdrawiam

Opublikowano

Ja też słyszałem ciut ponad stówkę w ASO.

Używana może wyglądać jak nowa a w przeciągu pół roku zacznie na każdym garbie pękać. Tak było u mnie, nawet nie wiem kiedy cała zaczęła się rozsypywać a chwile wcześniej wyglądała jak nowa.

I ta guma wcale nie jest felerna czy kłopotliwa. Po prostu E36 to już stare złomy i takie elementy mają prawo się rozsypywać.

Koledze gdy ściągałem kolektor w vectra B i guma się rozsypała zapłaciłem w sklepie 9zł...

Opublikowano
Ja też słyszałem ciut ponad stówkę w ASO.

Używana może wyglądać jak nowa a w przeciągu pół roku zacznie na każdym garbie pękać...

Ja juz rok jeżdżę z tą gumą i jest ok nawet nie widać aby parciała zależy co się wybierze i w jakim stanie

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Może warto by zapytać jeszcze o jakiś dobry zamiennik o ile jest możliwość zastąpienia tej gumy? Ale w takim przypadku dobrze kupić nową gumę, ewentualnie sprawdzić dokładnie używaną, bo w tym przypadku sprzedający niczego nie ukryje, nawet laik zobaczy czy jest ok, czy nie.
Opublikowano
Witam !

Mam pytanie co do tej felernej gumy która wychodzi od przepływomierza z tego co się zorientowałem dość kłopotliwa w tym modelu i mocno zmieniająca pracę silnika, moja po małej naprawie po chwili znowu pękła . Nie ma sensu jej robić ale ktoś pisał na forum bmw, że w serwisie BMW kosztuje tylko 70zł, wykonałem dzisiaj telefon do Poznania i kosztuje u nich 105 zł czy to wszędzie inaczej?

pozdrawiam

Ja ostatnio zmienialem u siebie dolot tą gumę i w sklepie kupiłem orginal za 60zł,więc lepiej zapytaj o cenę w sklepie

Opublikowano
ja pytałem w sklepie to ponad 150 chcieli : >

To dziwne jak pisałem,mi udało się kupić w sklepie za 60zł orginał.Popytaj w innych sklepach