Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam forumowiczow.mam duzy pytajnik....otoz chce zakupic e46.koles podal mi vin po ktorym w serwisie wyszlo ze rok produkcji to lipiec 2002 a czas rozpoczecia gwarancji to sierpien 2002(czyli pierwsza rejestracja).wlasciciel na dowodzie rejestracyjnym ma wbite rok produkcji 2003 a pierwsza rejestracje wrzesien 2004....powiedzcie mi jak to jest mozliwe????auto zostalo sprowadzone w Wloch.......

moze ktos mi pomoze?podaje 7 ostatnich cyfr vin-u PJ35011

Jesli ktos ma taka mozliwosc i podalby mi historie serwisowa to bylbym w niebie.

Edytowane przez kamilek85
Opublikowano
Z vinu wychodzi 2002-07-16 i tego musisz się trzymać. Historia tylko w ASO ale że to nie włoch tylko holender to może coś będzie. Ja bym sobie darował takiego wielonarodowca :lol:
http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1
Opublikowano
być może jest krojone

Były:

E30 324d '87

E36 325td '91

E36 318tds '96

Passat B5 1,9 TDI '97

E46 320d '00

Audi A4 1,9 TDI Multitronic '03

Mazda 6 1,8 '05

E46 320d '03

Opublikowano
tez tak sadze ze moze byc krojone....i papiery sa z innego auta byle by tylko kolor sie zgadzal silnik itp....a z drugiej strony koles podal mi vin przez telefon bez problemu nie wiedzac kim jestem...jakby cos bylo nie tak to chyba by sie nie afiszowal z tym vin-em....sam nie wiem ale juz sie wyleczylem z tego auta
Opublikowano
Nie jest krojone tylko we włoszech coś mają dziwacznie w przepisach i nie umiem tego wytłumaczyć. Miałem auto z włoch i było podobnie Z tego co pamiętam to chyba zapisują nie rok produkcji a rok modelowy. Powiem krótko, przez te ich przepisy- z włoch nie bierz chyba nawet jeśli to pewniak od rodziny!
Opublikowano
dzieki za pomoc juz sie wyleczylem z tego wlocha....jak ktos by mial namiar na pozadne e46 tak z 2003-2004 roku za ok 25tys to czekam...pozdro