Skocz do zawartości

szukam specjalisty od pomp wtryskowych w Krakowie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proszę o namiary na kogoś z Krakowa lub okolic kto potrafi ustawić pompe wtryskową - serwisuje się na Bociana ,tam nie podjeli się tego (wyciek paliwa z pod pompy) - skierowali mnie do super ,,specjalisty'' na ul. Kmicica - zostawiłem samochód - przyjechałem następnego dnia gość właśnie ,,ustawiał '' pompe za pomocą maizla i młota - teraz silnik pracuje typowo dla takiego ustawienia - jak stary zetor - po dodaniu gazu za nma nic nie widać[/b]
Opublikowano
Ul. Fatimska na hucie. Jedziesz Kocmyrzowską w strone ronda kocmyrzowskiego. Mijasz po prawej zaklad z oponami i odrazu skrecasz w prawo w ulice fatimska. Tam za progiem zwalniajacym jest warsztat. Duzo robia przy BMW, moze pomoga..
Opublikowano
Proszę o namiary na kogoś z Krakowa lub okolic kto potrafi ustawić pompe wtryskową - serwisuje się na Bociana ,tam nie podjeli się tego (wyciek paliwa z pod pompy)...[/b]

tzn nie wyregulowali bo cieknie, ja rowniez mam wyciek z pompy wtryskowej ale ponoc w gre wchodzi juz tylko regeneracja

Opublikowano

Ludzie z Krakowa!!! gdzie wy serwisujecie i naprawiacie wsze beemki?!!

ul. Szczecinska "lider serwis" ( okolice saskiej i rybitw) moze nie najtaniej, ale gdy Robert robi wam z autem to pewna sprawa ze bedzie ok

Pozdro

TYM razem Moja kobieta skrzywdzila moje autko na MAXA- urwała przod na Grand Cheerokim.... :-( Na pocieszenie M3:-)))