Skocz do zawartości

3XX Montaz dodatkowych zegarów i przednia szyba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

hmm mam audice 80 cabrio i mam tam dodatkowe zegary takie : http://allegro.pl/dodatkowe-zegary-dekor-do-audi-80-i2038160666.html

moim zdaniem fajna sprawa wiedzec co i jak i wstawic w puste miejsce pod OBC, podswietlenie bardzo podobne jak w BMW .

powiedzcie co o tym myslicie, oczywiscie bez tego drewna :) tylko same zegary ladnie wmontowac,

druga rzecz,lecialem po ogłoszeniach i napotkałem sie na takie :

http://otomoto.pl/bmw-316-full-C22463630.html najbardziej zaciekawilo mnie to ze przednia szyba podgrzewana ale przeciez w e36 tego nie robili, zadzwoniłem do goscia bo myslalem ze sie pomylil ale nie, mowi z w przedniej szybie sa takie male jak by nitki i do tego jakies przełączniki i ze to dziala, czyli co ktos dopasował sobie z innego auta szybe??

Edytowane przez kamil560
Opublikowano

Kamil560 sorry bracie, ale przeczytałem wstęp i nie mam pojęcia o co Ty w końcu pytasz :?

- analogi ładowania, temp oleju czy ciśnienia raczej byłoby ciężko zrobić, bo pewnie rzeźba z tym okrutna,

- podgrzewana szyba z przodu? Może gość sobie tylną założył :D, a może gdzieś dorwał ogrzewanego nieori i sobie sam zrobił...

Opublikowano
Kamil560 sorry bracie, ale przeczytałem wstęp i nie mam pojęcia o co Ty w końcu pytasz :?

- analogi ładowania, temp oleju czy ciśnienia raczej byłoby ciężko zrobić, bo pewnie rzeźba z tym okrutna,

dlaczego rzezba?:) jak masz zegary z czujnikami to tylko dobrze pomyśleć gdzie i jak je zamontować :)

Opublikowano

to czemu jeszcze tego nie zrobiles?

a co do szyby.. to w e36 rozne rzeczy sie dzieja, gdybys byl na biezaco [od dluzszego czasu] z tematem "śmieszne opisy BMW z aukcji i ogłoszeń " to bys wiedzial ze "impossible is nothing" :D

Opublikowano
to czemu jeszcze tego nie zrobiles?

a co do szyby.. to w e36 rozne rzeczy sie dzieja, gdybys byl na biezaco [od dluzszego czasu] z tematem "śmieszne opisy BMW z aukcji i ogłoszeń " to bys wiedzial ze "impossible is nothing" :D

przyznam sie szczerze ze nie czytalem tego tematu ;PP

Opublikowano

Tak samo, jak ostatnio wyśmiano kolegę, który się pytał o blow off do M50B25... Ja się nie śmiałem, bo nie takie rzeczy już widziałem ;)

Dla mechaników E36 "'Can't' is only a state of mind" :8)

Opublikowano
tylko, ze zegary i podgrzewana przednia szyba maja jednak sens, bo sa z tego jakies korzysci, przydaja sie, natomiast z blow-off'u w silniku wolnossacym korzysci nie znajduje...
Opublikowano
mam w audicy 2.3 NG te zagary i raz ze dobrze to wyglada, dwa tak jak kolega napisal przydaje sie tem oleju, wskaźnik napięcia i ciśnienie oleju