Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Coś w tym jest :P

Jakbym najpierw przeczytał 'jak kupować bmw' zanim kupiłem, to nie wiem czy bym był posiadaczem autka tej marki :P

(dobrze że nie czytałem :D)

bo to jest marka dla odważnych :D i wytrwałych użytkowników :) oczywiście żartuje

moje zdanie jest proste chcesz się czuć komfortowo i bezpiecznie - płynąć po drogach gdzie oczywiście nie ma dziury i kolein to tylko BMW żadna marka nie daje takiej radochy z jazdy

a jeśli chodzi o usterki każde auta mają usterki większe mniejsze poto jest forum techniczne aby o usterkach pisać i sobie pomagać nawzajem a nie cukierkować

:cool2:

Mrówa

Harce na gitarce oraz speed

Opublikowano
Ja tam nie widze żadnego powodu do wywyższania się nad użytkowanikami samochodów innych marek tylko dlatego że mam jakies stare BMW.Przecież to moje auto jest warte nie wiecej niz 10 tys.Wokół pełno aut o wartości większej - ot choćby VW Passat B5 także nie popadajmy panowie w skrajności tylko dlatego że na naszych maskach widnieje znaczek BMW.

Spora część autek z naszego forum to niestety już tylko zwykłe starocie.

To sprzedaj to swoje auto i nie zaśmiecaj forum bzdurnymi topicami . Poszukaj sobie czegoś lepszego w przedziale 5-10tyś albo naskładaj troche więcej floty i kup nowego Vw .Wolny wybór. Masz dość staroci to pobaw się w nowe zabaweczki!! Nie widze problemu .

Opublikowano
Ja tam nie widze żadnego powodu do wywyższania się nad użytkowanikami samochodów innych marek tylko dlatego że mam jakies stare BMW.Przecież to moje auto jest warte nie wiecej niz 10 tys.Wokół pełno aut o wartości większej - ot choćby VW Passat B5 także nie popadajmy panowie w skrajności tylko dlatego że na naszych maskach widnieje znaczek BMW.

Spora część autek z naszego forum to niestety już tylko zwykłe starocie.

To sprzedaj to swoje auto i nie zaśmiecaj forum bzdurnymi topicami . Poszukaj sobie czegoś lepszego w przedziale 5-10tyś albo naskładaj troche więcej floty i kup nowego Vw .Wolny wybór. Masz dość staroci to pobaw się w nowe zabaweczki!! Nie widze problemu .

A Passaty są chodliwe wśród złodzieji...tak słyszałem. :mrgreen:

Ja też nie wiem po co w sumie kolega kupił "stare" BMW-żeby narzekać?

A na forum technicznym jest wiele ciekawych problemów, po przeczytaniu można podjąc jakieś kroki w celu uniknięcia takiego samego problemu w swoim aucie.

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Aktualna moja nie jest pierwszą ze stajni BMW. Kupiłem i jeżdżę, bo tylko ta marka mi pasuje, z wielu powodów, od napędu, mocy, silnika, wygody do innych szczegółów.

Dziwnym dla mnie jest to, że wielu ludzi wsiadających do mnie do auta nie ukrywa zdziwienia, że tu tak cicho, wygodnie... a jak ładnie ciągnie... a przecież to tylko moje stare BMW. Mimo iż jeździłem dziesiątkami różnych samochodów włącznie z firmowymi nówkami... to jednak nie ta trakcja, prowadzenie co w moim poczciwym BMW.

Dodatkowo, kiedy widzę jakieś auto z przebiegiem 150..170Mm, to jakoś odruchowo się krzywię... a kiedy widzę BMW z przebiegiem 220Mm - zupełna normalka i jest to dla mnie auto pełnej wartości użytkowej.

Dodam tylko jeszcze swoje 0,03PLN na temat LPG. Uważam, że wkładanie II generacji to pomyłka (tym, którym ta instalacja działa bez problemów - gratuluję), jednak u mnie wtrysk działa bez problemów... to na prawdę nie zależy tylko od znaczka firmowego Prins na obudowie sterownika, ale GŁÓWNIE od wiedzy i doświadczenia instalatora.

Kai
Opublikowano

Dodatkowo, kiedy widzę jakieś auto z przebiegiem 150..170Mm, to jakoś odruchowo się krzywię... a kiedy widzę BMW z przebiegiem 220Mm - zupełna normalka i jest to dla mnie auto pełnej wartości użytkowej.

Akurat dobrze dotarte :cool2:

Opublikowano
Dodam tylko jeszcze swoje 0,03PLN na temat LPG. Uważam, że wkładanie II generacji to pomyłka (tym, którym ta instalacja działa bez problemów - gratuluję), jednak u mnie wtrysk działa bez problemów... to na prawdę nie zależy tylko od znaczka firmowego Prins na obudowie sterownika, ale GŁÓWNIE od wiedzy i doświadczenia instalatora.

Dokładnie tak jak to napisał KAI tylko profesjonalny montaż LPG uchroni przed awariami ja zrobiłem już 62000km od lipca i ani jednego problemu :D

www.klinika-bmw.pl
Opublikowano

Dokładnie tak jak to napisał KAI tylko profesjonalny montaż LPG uchroni przed awariami ja zrobiłem już 62000km od lipca i ani jednego problemu :D

62000km w sześć miechów? :shock:

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano

209tkm i udukomentowany :D a w 530V8 jak miałem to nakręciłem 720tkm i chodziła super tylko karoserja sie już zmęczyła a jak ją kupowałem to miała 40200km i miała 1,5roku :D

No 540 POST :twisted2:

www.klinika-bmw.pl
Opublikowano

To jest właśnie ta klasa V8.

Dlatego się nie dziwcie, że jednak wykazuje sie przewage techniczą V8 nad V12 M70.