Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam taki robiłem z skrzynia 3 lata temu byl robiony remat ale zaczyna mnie irytować bo do czasu do czasu szarpnie i przeciągnie z 2na 3 zdarza sie do sporadyczni i gdy przycisnę auto..ogólnie czuć zmianę pierwszych 3 biegów na kompie 0 błędów poziom oleju w porządku i czasem jak duzo jeżdżę po mieście i wezmę z P na R do tak jak by sie nie włączył wsteczny szarpnie i jedźe do tlu jak przejadę np z P na N albo D i z powrotem na R nic si enie dzieje i normalnie wchodzi wsteczny chciałem sie dowiedzieć na co zwrócić uwagę niz znowu robić remat skrzyni :duh:
Opublikowano
olej byl wymieniany po rematcie zrobilem 5000 i znowu wyminilem oglnie skrzynia ma najechane 30tys po remacie...pytanie mnie nurtuje co ogli ominac podczas rematu bo to nie jest normane zachownai eskrzyni pocieszajace jest to ze taks ie dzije od czasu do czasu ale jednak i wole za wczasu sie tym zajac ale chcial bym wiedziec na co zwrocici uwage niz mechniak powie skrzynia do rematu :mad2:
  • 4 tygodnie później...